Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Μπεγλίτης για Πάγκαλο:"Οι ιπτάμενοι παράγουν έργο"

"Η υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και η δημιουργία Ενόπλων Δυνάμεων που θα είναι ικανές να αποτρέπουν εξωτερικές απειλές, δεν μπορεί να αποτιμηθούν στατιστικά ή με βάση οικονομικά στοιχεία και με αριθμούς.
 
 
Είναι πολύ πιο σημαντική η συνεισφορά και συμβολή απ’ ότι λένε οι αριθμοί. Άρα, λοιπόν, μην εγκλωβιζόμαστε σε μια στενή λογική αριθμών και στατιστικών. Είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό, παράγουν εθνική ασφάλεια, εμπεδώνουν το αίσθημα εθνικής ασφάλειας στον ελληνικό λαό και αυτό δεν μπορεί να αποτιμηθεί με κανέναν αριθμό, με κανένα στατιστικό στοιχείο."
Η δήλωση ανήκει στο Πάνο Μπεγλίτη και έγινε στον 9.84. Προσπαθεί ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα,χωρίς φυσικά να τολμά να εκφράσει και ανοιχτά τη διαφωνία του για όσα επανέλαβε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος.
Αυτή τη φορά ο κ.Πάγκαλος "άγγιξε" τους ιπτάμενους αξιωματικούς της ΠΑ,τον ηρωισμό των οποίων αποδέχεται. Όχι όμως και τη παραγωγικότητά τους. Και για τον αντιπρόεδρο αυτό που τελικά μετράει πάνω απ΄ όλα είναι η παραγωγικότητα!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου