Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΚΟΕΜΣ


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
Μελισσών 10, ΤΚ 14564 ,      Κηφισιά , Αττική,Τηλ&Φαξ:211-7000036 
E-mail: 2010akis@gmail.com  και info@akis2010.net

Αθήνα,  16 Σεπτεμβρίου 2011


ΠΡΟΣ : Πρόεδρο  Ειδικού Κλάδου Οικονομικής Ενίσχυσης Μερισματούχων Στρατού (ΕΚΟΕΜΣ)           ( Υπτγο  Θεόδωρο Σιδηρόπουλο )
                  
                                                                                       
ΚΟΙΝ : Μέλη ΔΕ του ΕΚΟΕΜΣ


ΘΕΜΑ: Ενημέρωση

ΣΧΕΤ :  Καταβολή του βοηθήματος του ΕΚΟΕΜΣ   του  Δ΄ Τριμήνου 2011.


Αξιότιμε  κύριε   Πρόεδρε,


Μεταξύ των μέτρων που έχουν ληφθεί για την εξυγίανση και τη βιωσιμότητα του ΜΤΣ είναι και η περικοπή του μερίσματος για το έτος 2011 σε ποσοστό 25 %.
            Επιπρόσθετα είναι γνωστό ότι μεταξύ των τρεχουσών υποχρεώσεων του ΜΤΣ είναι και η οφειλή του προς το ΕΚΟΕΜΣ του ποσού ( μαζί με τους τόκους) των  40.090.147 €.

Που βρίσκεται το νορβηγικό σκάφος.Ποιος το παρακολουθεί από Ελλάδα

Ανοιχτά της Αττάλειας ερευνωντας κομμάτι τουρκικής υφαλοκρηπίδας βρίσκεται το νορβηγικό πλοίο που χρησιμοποιεί η Τουρκία για να προκαλέσει. Δεν συνοδεύεται προς το παρόν απο πολεμικά πλοία.

Το ελληνικό σχέδιο αντίδρασης,αν το πλοίο περάσει σε ελληνική υφαλοκρηπίδα είναι

Αθήνα προς Άγκυρα:"Δεν μπορείτε να ορίσετε υφαλοκρηπίδα με τα κατεχόμενα"

Η “απειλή” των Τούρκων ότι θα οριοθετήσουν υφαλοκρηπίδα με το ψευδοκράτος δεν έμεινε αναπάντητη από την Αθήνα

Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας δήλωσε:    

   

Η Τουρκία βάζει φωτιά στη Μεσόγειο - Βγάζει ερευνητικό στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και φρεγάτες κοντά στο Καστελόριζο

Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας δήλωσε σχετικά με την τουρκική ανακοίνωση ερευνών από νορβηγικό πλοίο “Bergen Surveyor”:
«Νωρίτερα σήμερα, εξεδόθη τουρκική αγγελία προς ναυτιλλομένους (NAVTEX) για τη διεξαγωγή ερευνών, το διάστημα μεταξύ 15 Σεπτεμβρίου και 15 Νοεμβρίου, από νορβηγικό ερευνητικό πλοίο “Bergen Surveyor” και συνοδευτικά σκάφη σε περιοχή που σύμφωνα με τις σχετικές πρόνοιες του Δικαίου της Θάλασσας, επικαλύπτει και ελληνική υφαλοκρηπίδα νοτίως του Καστελόριζου.

 Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιοι εξαιρούνται από το τέλος ακινήτων;

Μόνο οι ναοί και οι Ιερές Μονές εξαιρούνται από το τέλος ακινήτων και όχι το σύνολο της εκκλησιαστικής περιουσίας. Αυτό διευκρινίζουν αρμόδιες κυβερνητικές πηγές σχετικά με την εφαρμογή του μέτρου του ειδικού τέλους.

Θυμήθηκαν εγκύκλιο του 1985 για την απαγόρευση πολιτικών ομιλιών στα σχολεία !!!!

Μια εγκύκλιο που παραπέμπει σε άλλες –σκοτεινές-  εποχές απέστειλε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά στα Γυμνάσια και τα Λύκεια της περιοχής…
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το έγγραφο, υπενθυμίζεται ότι «απαγορεύεται η κάθε ομιλία πολιτικού περιεχομένου προς τους μαθητές ή τους εκπαιδευτικούς στο χώρο του σχολείου από εκπροσώπους κομμάτων, φορείς συλλογικών οργάνων ή άλλα πρόσωπα».
 

Μανιάτης: Σε τρεις μήνες ξεκινούν οι έρευνες για φυσικό αέριο

Σε 90 ημέρες θα ολοκληρωθεί η κατάθεση των φακέλων των ενδιαφερομένων εταιρειών για σεισμικές έρευνες φυσικού αερίου και πετρελαίου, τόνισε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γ. Μανιάτης, στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ.

127 δις κυβικά μέτρα φυσικό αέριο βρήκαν οι Ισραηλινοί !!!!!

127 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα (4.540 δισεκατομμύρια κυβικά πόδια) φυσικού αερίου εντοπίστηκαν έξω από τις ακτές του Ισραήλ, σε δύο τομείς. Ο ένας ονομάστηκε Gabriella (270 km ²) και ο άλλος Itzhak (127,7 km ²).

Πτητικό επίδομα:"Δεν κόβεται τίποτα", λέει ο Μπεγλίτης.

Κατηγορηματικά απέρριψε το ενδεχόμενο να θιγεί το πτητικό επίδομα σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ.
"Δεν θίγεται το πτητικό επίδομα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Πρόκειται για παραπληροφόρηση. Το αντίθετο. Με τον συνάδελφό μου τον κ. Βενιζέλο πέρυσι στο Υπουργικό Συμβούλιο και με τον κ. Παπακωνσταντίνου είχαμε δώσει μεγάλη μάχη να κρατηθεί το πτητικό επίδομα. Άρα δεν ισχύει τίποτε από αυτό. Το επίδομα επικινδυνότητας παραμένει", είπε ο κ.Μπεγλίτης.

Σκάνδαλο κατασκοπείας υπέρ της Βρετανίας στην ΕΥΠ;

Σκάνδαλο κατασκοπείας υπέρ της Βρετανίας από κορυφαίο στέλεχος της ΕΥΠ έχει ξεσπάσει στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, καθώς η Εισαγγελία Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη για διακεκριμένη κατασκοπεία σε βάρος υψηλόβαθμου στελέχους της Γ' Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας, η οποία είναι αρμόδια για τις επιχειρήσεις επιτήρησης και παρακολούθησης  "στόχων" εντός του ελληνικού εδάφους (στελέχη ξένων μυστικών υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται εντός της Ελλάδας κλπ).

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

EIΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ...

Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση παραπλάνησε τους πολίτες. Το ύψος του έκτακτου φόρου στα ακίνητα που θα καταβληθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ από όλους τους ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας θα φθάσει για τις νέες οικοδομές ακόμη τα 20 ευρώ ανά τετραγωνικό
μέτρο και όχι τα 10 ευρώ όπως είχε ανακοινώσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην Θεσσαλονίκη.

Casus Belli: Έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας από Τουρκία

Αυτόν που θεωρεί «αδύναμο κρίκο» της τριμερούς σύμπραξης Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ, αποφάσισε να προκαλέσει η Άγκυρα ανοιχτά, για να αλλάξει τα σε βάρος της στρατηγικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί αυτή στην στιγμή στην Α. Μεσόγειο: Έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας .......

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Γ. Παπανδρέου: «Διακυβεύεται η ασφάλεια της χώρας»

Δραματικούς τόνους χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου κατά τη δευτερολογία του προς την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.
«Διακυβεύεται ακόμα και η ασφάλεια και η σιγουριά της χώρας, και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να περάσει προς την κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου.

Το τέλος των ψευδαισθήσεων και των ψευδών: 95% οι πιθανότητες χρεοκοπίας


Το τέλος των ψευδαισθήσεων για την ελληνική οικονομία και των ψευδών για την κυβέρνηση είναι πολύ κοντά πλέον, αλλά και η αρχή μεγαλύτερων δεινών για τους Έλληνες πολίτες και την χώρα συνολικά είναι επίσης κοντά: Αυτή η στιγμή η πιθανότητα χρεοκοπίας της χώρας είναι ακριβώς 95%. Δεν το λέμε εμείς, το λένε οι πανίσχυρες αγορές.
Εκτός ελέγχου βρίσκονται πλέον τα ελληνικά CDS και οι αποδόσεις των ελληνικών τίτλων, σημειώνοντας διαδοχικά ρεκόρ, καθώς πληθαίνουν οι φωνές που κάνουν λόγο για χρεοκοπία και έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ο κύβος ερρίφθη-3 τούρκικες φρεγάτες σαλπάρουν για Αν.Μεσόγειο

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

      Σαλπάρει στην Ανατολική Μεσόγειο ο τουρκικός στόλος και πλησιάζει η ώρα του «θερμού επεισοδίου» με το Ισραήλ.
  3 τουρκικές φρεγάτες αναχωρούν από το ναύσταθμο Άκσαζ και έχουν σαν στόχο τα διεθνή ύδατα ανάμεσα στο τρίγωνο Ισραήλ, Γάζας, Κύπρου.

Πτητικά επιδόματα εκατ. ευρώ σε πιλότους... εδάφους (άρθρο του ‘γνωστού’ Δήμου Βερύκιου…)

"Πετούν" από το... γραφείο τους και παίρνουν "πτητικό επίδομα"! Εμειναν άναυδοι οι ελεγκτές της τρόικας όταν διαπίστωσαν ότι ετησίως χορηγούνται είκοσι (20) εκατομμύρια ευρώ σε 1.100 αεροπόρους ως "πτητικό επίδομα"!
Πτητικό επίδομα εμφανίζονται να λαμβάνουν ακόμη και οι "ιπτάμενοι" που υπηρετούν στο υπουργείο Αμυνας, τα Γενικά Επιτελεία, ακόμη και σε θέσεις εξωτερικού! Ειδικότερα με τους στρατιωτικούς ακολούθους κάθε έξι μήνες η υπηρεσία επιβαρύνεται και με τα έξοδα μετακίνησης και παραμονής τους στην Ελλάδα για να κάνουν την λεγόμενη "εξαμηνιαία πτητική... συντήρηση", για την οποία δικαιολογείται και το σχετικό επίδομα!!! 

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτό είναι το "Σχέδιο Β'" της κυβέρνησης για την χρεοκοπία!


"Σχέδιο Β'" δεν έχει η μόνο η Γερμανία για την περίπτωση που πτωχεύσει η Ελλάδα, αλλά και η... ίδια η Ελλάδα! Όπως αναφέρουν απόλυτα ασφαλείς πηγές της κυβέρνησης στο defencenet.gr, έχει καταρτιστεί το πλάνο πληρωμών των κρατικών υποχρεώσεων σε περίπτωση που δεν εκταμιευθεί καθόλου η 6η δόση του δανείου των 110 δισ. ευρώ ή εκταμιευθεί μέρος της. Δηλαδή, αν επέλθει πιστωτικό γεγονός ή αλλιώς "κραχ".