Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι
Η Α.Κί.Σ. 15 μήνες μετά την ιδρυτική της διακήρυξη (10 Νοε. 2010) , αποτελεί σήμερα τον κατεξοχήν διεκδικητικό φορέα όλων των αποστράτων του Στρατού Ξηράς, ανεξαρτήτως προέλευσης. Η ευθύνη και οι υποχρεώσεις  έναντι των μελών μας , οδήγησαν το νεοεκλεγέν ΔΣ στην απόφαση δημιουργίας ενός και μόνο δικτυότοπου , μέσω του οποίου κάθε απόστρατος του Στρατού Ξηράς θα μπορεί εύκολα να βρεί κάθε πληροφορία για την Α.Κί.Σ καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μας. Για να συνδεθείτε πατείστε ΕΔΩ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Τον Απρίλιο έρχονται τα "ειδικά μισθολόγια".Βιάζεται η τρόϊκα που "ξεζουμίζει" την Άμυνα

Σε κατάσταση συναγερμού στο ΥΕΘΑ ,αφού η τρόϊκα επιχειρεί νέα επίθεση στο χώρο της Άμυνας και ειδικά στα στελέχη και το προσωπικό. Οι "τροϊκανοί",σύμφωνα με πληροφορίες απαιτούν κι άλλες περικοπές στην Άμυνα,πέραν των 125 εκατομμυρίων ευρώ που έχουν αποφασιστεί για το 2012!

Επιπλέον ζητούν τη καθιέρωση των ειδικών μισθολογίων σε στρατιωτικούς,διπλωμάτες και δικαστικούς, από τον Απριλίο και όχι από τον Ιούνιο.Η επιμονή οφείλεται φυσικά στο γεγονός ότι αυτά τα μισθολόγια θα προβλέπουν νέες μειώσεις για τους μισθούς των στρατιωτικών οι οποίες μπορεί και να ξεπεράσουν το 10%!

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Το τέλος της εθνικής μας κυριαρχίας - "Κατάσχεση δημόσιας περιουσίας, σύλληψη, κράτηση..."

  Ένα συγκλονιστικό απόσπασμα από το νέο Μνημόνιο που αποδεικνύει ότι όχι απλώς παραδίδεται η χώρα στους ξένους δανειστές, αλλά όπως το defencenet.gr έχει αποκαλύψει ανοίγει το δρόμο ακόμα και για επέμβαση των στρατιωτικών δυνάμεων στην Ελλάδα, αλλά και συλλήψεις Ελλήνων δημόσιων λειτουργών στο εξωτερικό ή όπου βρίσκονται, δημοσιεύουμε σήμερα. Πρόκειται όχι για επιστροφή στην βαυαροκρατία, αλλά επιστροφή στην Φραγκοκρατία.
Ιδού τι αναφέρει το κείμενο της ντροπής που υπερψήφισαν οι 199 βουλευτές της εθνικής αντιπροσωπείας:

Εθνική Άμυνα ΥΠΟ την "τρόϊκα" και οι ευθύνες των Αρχηγών

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
Όταν το Onalert είχε γράψει για “επίτροπο” και στο χώρο της Εθνικής Άμυνας, ο τότε ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης είχε επιχειρήσει να “διακωμωδήσει” το θέμα ζητώντας τη διεύθυνση του γραφείου του. Του τη προσδιορίσαμε ,αλλά πάλι δεν δεχόταν ότι οι δαπάνες του Εθνικής Άμυνας πέρναγαν από το “μικροσκόπιο” ενός υπάλλήλου της τρόϊκας.