Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Bίντεο με δηλώσεις του Διοικητή της 21ης ΤΘΤ Κομοτηνής για τον ''αθέμιτο'' ανταγωνισμό των ΚΑΑΥ

''Κανείς Στρατιώτης δεν τοποθετήθηκε με τη βία στα ΚΑΑΥ. Όλοι έχουν ερωτηθεί και όσοι δεν επιθυμούσαν επέστρεψαν στις μονάδες τους''. 


Ο διοκητής της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Θεόδωρος Πανάς μιλά στην κάμερα του RodopiNews.gr για τα ανυπόστατα έως συκοφαντικά δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων περί αθέμιτου ανταγωνισμού που κάνουν τα Κ.Α.Α.Υ. Ροδόπης στα παραλιακά καταστήματα του Δήμου Μαρωνείας - Σαπών.Ποιος είναι ο "μακελάρης των Κούρδων" νέος Α/ΓΕΕΘΑ της Τουρκίας

Τη Δευτέρα συνεδριάζει στην Τουρκία το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο, με σκοπό να επιλέξει τη νέα ηγεσία των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, μετά τις παραιτήσεις των επικεφαλής των κλάδων και του αρχηγού του γενικού Επιτελείου. 
Ο ηγέτης του παραστρατιωτικού σώματος της Στρατοχωροφυλακής, στρατηγός Νεζντέτ Οζέλ, κατέλαβε προσωρινά τη θέση του αρχηγού των χερσαίων δυνάμεων, καθώς θα πρέπει να παραμείνει στη θέση για ένα 24ωρο τουλάχιστον, ώστε να μπορεί στη συνέχεια να καταλάβει τη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ.

Ανοιχτή γραμμή Α/ΓΕΣ - Μπεγλίτη για Τουρκία

 Είναι αυτό που έλεγε η διαφήμιση:"κι αν σου κάτσει"; Του Α/ΓΕΣ πάντως του ΄κατσε "λουκούμι" η χθεσινή κρίση στη Τουρκία.
Το ξέρει το θέμα απ΄ έξω κι ανακατωτά ,γνωρίζει που λέει ο λόγος τι φαγητό προτιμάει να τρώει ο κάθε Τούρκος στρατηγός.
Μιλάει τούρκικα,είχε υπηρετήσει απέναντι και τέλος πάντων το κατέχει το θέμα.

Στο έλεος του …Βενιζέλου το ΜΤΣ

Στα 134 εκ ευρώ ανέρχονται τα χρέη του Μετοχικού Ταμείου Στρατού στο Υπουργείο Οικονομικών. Αυτό αναφέρει ο υπουργός Άμυνας κ Μπεγλίτης σε απάντηση σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Μιχάλης Μπεκίρης, με θέμα την καταβολή του μερίσματος Γ΄ τριμήνου 2011 στους δικαιούχους του ΜΤΣ, που ήδη έγινε στις 26 Ιουλίου.
 

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Μπεγλίτης για ΜΤΣ: "Το μέρισμα εξαρτάται από το υπουργείο Οικονομικών".

Με χίλια ζόρια καταβλήθηκε τελικά το μέρισμα του τρίτου τριμήνου αλλά όπως παραδέχτηκε στη Βουλή ο ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης: "το ΜΤΣ θα περιέλθει σε αδυναμία πληρωμής του μερίσματος στους δικαιούχους του (περίπου 62.000 στρατιωτικοί συνταξιούχοι) στην περίπτωση που το Υπουργείο Οικονομικών παύσει να καλύπτει την σχετική δαπάνη, με το δεδομένο της παρακράτησης, από 1-1-2010, των ασφαλιστικών εισφορών των μετόχων του Ταμείου (Σ.Ξ.-ΕΛ.ΑΣ), συμψηφιστικά με μέρος της οφειλής του ΜΤΣ προς αυτό, καθόσον οι εν λόγω εισφορές αποτελούν κατά κύριο λόγο τα έσοδά του. Το υπόλοιπο της οφειλής του ΜΤΣ προς το Υπουργείο Οικονομικών ανέρχονταν την 31 Μαΐου 2011 σε 134.272.427,54 Ευρώ".
Με απλά λόγια κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για την επόμενη δόση.

onalert

Απίστευτο! Το κόστος των VIP πτήσεων του υπ.Οικονομικών αυξήθηκε το 2010!!!

Είναι απαράδεκτο οι πολίτες να στενάζουν από τα απάνθρωπα σε πολλές περιπτώσεις οικονομικά μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση και να αποδεικνύεται με στοιχεία και αριθμούς, ότι αυτοί που μας τα επιβάλουν, πετούν μόνο …VIP ανεβάζοντας σημαντικά το κόστος αυτών των πτήσεων! Στη προκειμένη περίπτωση τα στοιχεία αφορούν στον προηγούμενο υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου!

"Πόλεμος για τις κρίσεις"!

Όλα δείχνουν ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ αντιπτέραρχος Ι.Γιάγκος και ο Α/ΓΕΣ αντιστράτηγος Φ.Φράγκος θα βρεθούν απέναντι για τη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ. Ο ένας να την διατηρήσει, ο άλλος να την κερδίσει. Το ερώτημα είναι πόσο σύντομα θα γίνει αυτό.
Δύο τα "στρατόπεδα" στο υπουργικό επιτελείο και γίνεται "πόλεμος" ποιο θα επικρατήσει.

Προς μηχανισμό στήριξης και η Κύπρος;

«Δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η Κύπρος θα ενταχθεί στον μηχανισμό στήριξης», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Επίδομα Απασχόλησης:" Στο 20% η περικοπή", λένε από το υπ.Οικονομικών

“Ο Βενιζέλος έχει διαβεβαιώσει το Μπεγλίτη, ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε το Επίδομα Ειδικής Απασχόλησης να περικοπεί σε ποσοστό μικρότερο του 20%”! 

«Τριγμοί» στο εσωτερικό του ΔΝΤ

«Όχι» λένε οι αναπτυσσόμενοι σε αύξηση της βοήθειας στην Ελλάδα...
Συνεδριάζει σήμερα το «Συμβούλιο των Διοικητών» του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Οικονομικοί κύκλοι στην αμερικανική πρωτεύουσα αναφέρουν ότι οι δηλώσεις του αντιπροσώπου της Βραζιλίας, Πάολο Μπατίστα, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν πρέπει να δοθούν άλλα χρήματα στην Ελλάδα, προκάλεσαν αντιδράσεις από την πλευρά αντιπροσώπων-μελών ευρωπαϊκών χωρών.

Ραγδαία εξάπλωση των καλάσνικοφ

Αλματώδης είναι η αύξηση του αριθμού των καλάσνικοφ που «κυκλοφορούν» στη χώρα μας, όπως παραδέχθηκε άλλωστε προχθές στη Βουλή ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Λ. Οικονόμου, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά προς τους βουλευτές, στη Διαρκή Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας: «Είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα στην οποία πραγματοποιούνται επιθέσεις καθημερινά με καλάσνικοφ», ενώ έκανε λόγο για εξελιγμένες επιθέσεις κατά των αστυνομικών και περίεργη συνεύρεση ατόμων του αναρχικού χώρου με φασίζουσες ακροδεξιές νοοτροπίες με στόχο το Κοινοβούλιο.

Από τις 3 Οκτωβρίου έρχεται επιτέλους η φοροκάρτα

Με την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου, ορίζονται 27 τραπεζικά ιδρύματα και δύο εταιρείες, στις οποίες θα μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες για να πάρουν τη φοροκάρτα τους.

Εμπλοκή με υπαρχηγό ΓΕΕΦ Σ. Αργυρού

ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΥΣΕΙ
 
Η περίπτωση του υπαρχηγού της Ε.Φ αντιστράτηγου Σ. Αργυρού έχει προκαλέσει εμπλοκή στην διαδικασία ανακοίνωσης των στρατιωτικών που έχει αποφασιστεί να τεθούν σε διαθεσιμότητα.
 
Ο κ. Αργυρού έχει διοριστεί με συμβόλαιο από το υπουργικό συμβούλιο και ως εκ τούτου ο Αρχηγός της Ε.Φ Σ. Νάσης δεν μπορεί να τον θέσει σε διαθεσιμότητα. Αν η κυβέρνηση είχε πολιτική βούληση θα μπορούσε να παύσει τον κ. Αργυρού ή να διακόψει απλώς το συμβόλαιο του.

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Οι πολιτικοί τρώνε...ντιλίβερυ κλεισμένοι σε "χρυσές φυλακές" στο Αιγαίο!

Κλεισμένοι στα εξοχικά των Κυκλάδων περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι πολιτικοί όλων των κομμάτων που κατά καιρούς τα είχαν αγοράσει για …να ξεκουράζονται.

Γιατί αργούν τα πορίσματα των Απάτσι;

Mνημόσυνο πραγματοποιήθηκε χθες στην έδρα του 2ου Τάγματος Επιθετικών Ελικοπτέρων  στο Αεροδρόμιο της Πάχης Μεγάρων, στη μνήμη του  Αρχιλοχία (ΑΣ) Κωνσταντίνου Γκιώκα, ο οποίος απεβίωσε την 30 Ιουλίου 2010, κατά την πτώση Ελικοπτέρου AH-64 DHA στο αεροδρόμιο, από την οποία είχε βρει τραγικό θάνατο και ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου Ανδρέας Δερμάρης.
 
Στην κατανυκτική και συγκινητική  τελετή, παραβρέθηκαν ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Φραγκούλης Φράγκος...

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΕΕΔ: Επαίτες Εν Δυνάμει!

Στα όριά τους, λίγο πριν αρχίσουν να επαιτούν, έχουν φθάσει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από την ληστρική κυβερνητική επιδρομή στα εισοδήματά τους και αυτό σημαίνει ότι έχει φτάσει στα όριά της και η ασφάλεια της χώρας. Όπως αναφέρουν σχετικές πηγές από το Λογιστήριο του Κράτους, το επίδομα ειδικής απασχόλησης των στρατιωτικών που μέχρι σήμερα κυμαινόταν ανάλογα με τον βαθμό και την ειδικότητα από

Επιχείρηση 3Α εναντίον των ΕΔ! Ποια είναι τι προβλέπει.

Επιχείρηση…3Α ,εναντίον των ΕΔ! Ποια είναι αυτά; Για θυμηθείτε:

•Αντιπαραγωγικοί! Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεοδωρος Πάγκαλος,είχε αποκαλέσει τους στρατιωτικούς “αντιπαραγωγικούς”,προκαλώντας σάλο. Προσπάθησε να …τα μασήσει ,λέγοντας ότι με την στενή οικονομική έννοια του όρου …δεν παράγουν τίποτα! Τρία πουλάκια κάθονταν.

Τελικά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι μόνοι παραγωγικοί στις ΕΔ είναι οι μηχανικοί της ΠΑ. Παραγωγικότατοι είναι αλλά δεν είναι οι μόνοι.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Αυτή την εβδομάδα ...παίζονται όλα για τις κρίσεις!

Ο ΥΕΘΑ γύρισε από τη Κύπρο, τα λεφτά τα δανεικά τα πήραμε, άντε να προχωρήσει και λίγο η δουλειά στο ΥΕΘΑ. Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα είναι αν θα γίνουν κρίσεις μέσα στο καλοκαίρι. Αυτή την εβδομάδα ο Μπεγλίτης θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

ΠΟΣΟ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα μέσω των αυξημένων εισφορών. Περικοπές όλων των συντάξεων, ακόμη και στους ναυτικούς. Μείωση του εφάπαξ σε δημοσίους υπαλλήλους και εργαζομένους στη ΔΕΗ. Μείωση μισθών των δημοσίων υπαλλήλων με τη θέσπιση επιπλέον εισφορών. Αυξημένες εισφορές σε όλους τους επαγγελματίες, εμπόρους και αγρότες. Εξοδος 150.000 εργαζομένων από τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα. Μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις και επανέλεγχος όλων των αναπηρικών συντάξεων. 

Κυβερνητική αναλγησία απέναντι στους στρατιωτικούς... -50% το απασχόλησης!!!

Δεν υπάρχει όριο! Η αναλγησία της κυβέρνησης απέναντι σ΄ όποιος φοράει στολή είναι απίστευτη! Ένας πολιτικός μέχρι πρόσφατα ΥΕΘΑ, με τη φήμη του έξυπνου που καταλαβαίνει αμέσως τα θέματα όποιου υπουργείου έχει στην ευθύνη του, προχωρά σε μία ακόμη σημαντική περικοπή του εισοδήματος των στρατιωτικών. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπουργός Οικονομικών πια, αποφάσισε να κόψει το επίδομα ειδικής απασχόλησης κατά 50% και από 375,65 ευρώ να το κατεβάσει στα 187,83!

Εθνική αιμορραγία: 1.000.000 λιγότεροι Έλληνες μέσα σε μια δεκαετία!

Ανατριχιαστικά είναι τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν μία Ελλάδα που όχι απλώς γερνάει, αλλά μία Ελλάδα που έχασε μέσα σε μόλις δέκα χρόνια περισσότερο από 1.000.000 Έλληνες (!) στην χειρότερη δεκαετία από την δεκαετία του 1940!