Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Video από επίσκεψη ΥΕΘΑ κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου σε 1η Στρατιά, ΑΤΑ, ΕΚΑΕ

Το μόνο που αυξάνεται είναι οι εισφορές!Στον ΟΠΑΔ πήγαν στο 4%.Δείτε το έγγραφο

Στο 4% από 2,55% αυξάνονται οι εισφορές συνταξιούχων ασφαλισμένων στον ΟΠΑΔ.
Αυτό αναφέρει σε έγγραφό του ο πρόεδρος του ΟΠΑΔ.

Όλο το έγγραφο:


Με το άρθρο 19 § 1 εδαφ. γ του Ν.3918/11 (ΦΕΚ 31/Α/02.03.2011), ορίζεται ότι, «η εισφορά των συνταξιούχων Δημοσίου που ανερχόταν σε ποσοστό 2,55% από 01/01/2012 αυξάνεται κατά 0,70% και από 01/01/2013 κατά 0,75% και διαμορφώνεται τελικά σε 4%.

Το CHINOOK τους ...πήρε και τους σήκωσε.Δείτε απίστευτο βίντεο!

To βίντεο δείχνει ένα μεταγωγικό ελικόπτερο CHINOOK ,να κάνει αιώρηση κάπου στη Λιβύη. Μόνο που ακριβώς από κάτω ήταν στημένη μια τεράστια σκηνή ,κάτι διόλου ασυνήθιστο για τη Λιβύη.Δείτε τι έγινε από το ισχυρό ρεύμα που προκαλούν οι έλικες του ελικοπτέρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Εθελοντική ... χρεοκοπία της χώρας! - Το PSI κλείνει, οι κατασχέσεις έρχονται...


Σε συμφωνία μόνο για το 65-70% των πιστωτών φαίνεται να καταλήγει το PSI όπως προκύπτει από τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη με επερχόμενο γεγονός την τελική αναγγελία της Ελλάδος σε "πιστωτικό γεγονός", από την στιγμή που οι υπόλοιποι δανειστές πάνε σε αναγκαστική και διά νόμου χρεοκοπία.

Η λύση που προτάθηκε για περίπου το 30% των ξένων δανειστών και το 35% των Ελλήνων (σύνολο 65%) περιλαμβάνει την υιοθέτηση επιτοκίου το οποίο θα ξεκινά από 3,1-3,8% και θα αυξάνεται σταδιακά φτάνοντας τελικά το 4,75% για όσο διάστημα διαρκεί το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων.

Απόφαση του Δικαστηρίου Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων θωρακίζει την κυπριακή ΑΟΖ

Σε απόφαση- σταθμό που θωρακίζει την κυπριακή ΑΟΖ προχώρησε το Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. Μέσω σχετικής νομολογίας, η σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το διεθνές δίκαιο της θάλασσας καθίσταται πλεον και δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εξέλιξη είναι πολύ σημαντική, καθώς η Τουρκία αποφεύγει να υπογράψει τη συγκεκριμένη σύμβαση, όμως, ως χώρα που θέλει να ενταχθεί στην ΕΕ, θα πρέπει να εφαρμόσει πλήρως το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο και ό,τι αυτό περιλαμβάνει.

Συνάντηση Κωσταράκου-Οζέλ,αλλά οι παραβιάσεις,παραβιάσεις

Μετά την επιστολή ήρθε και η συνάντηση. Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκος συναντήθηκε στο περιθώριο Συνόδου της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ με τον Τούρκο Αρχηγό ΕΔ Ν.Οζέλ.

Πριν από λίγες ημέρες ο Α/ΓΕΕΘΑ μέσω του Ε.Μπαγίς είχε στείλει επιστολή στον Οζέλ με την οποία τον καλούσε για επίσκεψη στην Αθήνα. Ωστόσο η επιστολή δεν φαίνεται ότι είχε κάποια θετική επίδραση αφού λίγα 24ωρα μετά την αποστολή της οι Τούρκοι προκαλούσαν πάνω από τη Ρω.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Σε εξέλιξη οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-ιδιωτών πιστωτών


Συνεχίζονται σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των ιδιωτών πιστωτών και της ελληνικής κυβέρνησης, με την προσδοκία ότι θα καταλήξουν σε μία καταρχήν συμφωνία κατά τις επόμενες ημέρες και πριν από τη συνεδρίαση του Εurogroup τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου.

Πανάκριβο ιατρικό μηχάνημα του στρατού "σαπίζει" αχρησιμοποίητο από ...πείσμα!

Τα…πεισματάκια μεταξύ των Γενικών Επιτελείων είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε.Όμως αυτή τη ζόρικη περίοδο θα περιμέναμε ότι έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα.Λάθος…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στη ΣΑΝ υπάρχει ένα σπάνιο ιατρικό μηχάνημα,ένας μοριακός βιολογικός επεξεργαστής ,ο οποίος αγοράστηκε,πληρώθηκε αλλά δεν μπορεί να λειτουργήσει λόγω έλλειψης προσωπικού ,ούτε στο 401.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Τί σημαίνει μια χρεοκοπία εντός ευρώ;...

1) Τί σημαίνει μια χρεοκοπία εντός ευρώ;…
Τί σημαίνει χρεοκοπία εντός ευρώ; Ρωτάνε τις τελευταίες μέρες πολλοί φίλοι της στήλης, καθώς οι διακυμάνσεις των διαπραγματεύσεων του PSI αναδεικνύουν αυτό το σενάριο στην κορυβαντιούσα επικαιρότητα.

Φαίνεται πως η επίσκεψη του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών Γκίντο Βαστερβέλε εκτάκτως την Κυριακή αναθέρμανε αυτά τα σενάρια...

Όταν μια χώρα χρεοκοπεί, σταματά να πληρώνει τους δανειστές της και οι δανειστές την τιμωρούν σταματώντας να την δανείζουν μέχρι να «ξεχάσουν» το συμβάν.

Fitch: «Η χρεωκοπία της Ελλάδας είναι δεδομένη»

Ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Fitch ανακοίνωσε σήμερα μέσω του διευθυντή επιχειρήσεων Ευρώπης Edward Parker ότι η χρεωκοπία για την Ελλάδα είναι αναπόφευκτη εξαιτίας του μη διαχωρίσιμου εξωτερικού της χρέους, αν και αυτή είναι πιθανό να γίνει συντεταγμένα.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Μισθολόγιο στρατιωτικών.'Ερχεται μεγάλο "κούρεμα"

Το “μεγάλο μαχαίρι” αναμένεται να πέσει στο Στρατό. Από τα οδοιπορικά μέχρι τα χρονοεπιδόματα όλα μπαίνουν στο “χειρουργικό τραπέζ锨για “κόψιμο”.
“Οδηγός” είναι το μισθολόγιο του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα.

Βίντεο-ντοκουμέντο!Η μετακόμιση στο "Πεντάγωνο" και ποιοι ήταν στα εγκαίνια!

Το βίντεο είναι εκπληκτικό και σπάνιο! Δείχνει το “Πεντάγωνο”, όπως το έλεγαν όπως θα διαπιστώσετε από την αρχή της λειτουργίας του στο Χολαργό! Τι θα δείτε στο σπάνιο βίντεο;Τη…μετακόμιση των υπηρεσιών των ΕΔ στο νέο κτίριο!