Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

«Κλειδώνουν» εκλογές το Νοέμβριο

του Κώστα Χαρδαβέλλα

Ο κύβος ερρίφθη. Το κυβερνητικό επιτελείο και ο Γ.Παπανδρέου μετά από έντονους προβληματισμούς, τις μυστικές δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, τα αδιέξοδα στην οικονομία που αναμένεται να προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις της Τρόικα, την αναμονή έντονων κοινωνικών εξεγέρσεων μέσα στο Σεπτέμβρη, αλλά και το νέο θετικό κλίμα στο τραπεζικό σύστημα και πιθανότατα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, που δημιουργεί ο «γάμος» Αlpha Bank – Eurobank αποφάσισαν να περάσουν τον Ρουβίκωνα.

Εκλογές μέσα στο Νοέμβριο με αναγγελία τους στα μέσα Οκτώβρη.

Νέες "αόρατες" στολές στον Ελληνικό Στρατό

Με νέα σχεδίαση στην παραλλαγή, έτσι ώστε να την καθιστά πρακτικά αόρατη, η νέα στολή του στρατού που σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται εξολοκλήρου στην Ελλάδα, δοκιμάζεται ήδη από τις ειδικές δυνάμεις.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Ο "συντηρητικός" Πάνος Μπεγλίτης,σοκάρει το ΠΑΣΟΚ.

Ο Πάνος Μπεγλίτης κατάγεται από μία αριστερή οικογένεια η οποία είχε υποστεί διωγμούς για τις πολιτικές της πεποιθήσεις. Ο σπούδασε με δυσκολίες και κατάφερε εκτός από διπλωμάτης να εμπλακεί στη πολιτική,με άρμα το ΠΑΣΟΚ ,την εποχή που ο σημερινός πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ήταν ΥΠΕΞ.

Γιατί πήγε σε F-16 και πεζοναύτες ο Α/ΓΕΕΘΑ. Καθόλου τυχαίες επισκέψεις.

Όχι ο Α/ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Ι.Γιάγκος δεν πήγε τυχαία στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών και στην 111 Πτέρυγα Μάχης στο Βόλο. Ούτε τυχαία ήταν η ενημέρωση επί επιχειρησιακών θεμάτων “και η παροχή οδηγιών-κατευθύνσεων στο πλαίσιο επιχειρησιακής ετοιμότητας”