Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Το "κουτί της Πανδώρας" στους εξοπλισμούς,όλοι το θέλουνε κλειστό.

Τις τελευταίες ημέρες η φημολογία,οι διαρροές και η προσπάθεια δημιουργίας κλίματος περίσσεψαν. «Κάποιος θα πάει φυλακή». Αυτό λένε διάφοροι «κύκλοι» κυβερνητικοί.Αμέσως μετά το ξανασκέφτονται βέβαια και το «διορθώνουν» λέγοντας ότι «πρέπει κάποιος να πάει φυλακή».Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Mε “ηλεκτρονικό καμουφλάζ” θα γίνονται οι μελλοντικοί πόλεμοι;

Σε ένα νέο πρόγραμμα δουλεύουν οι Βρετανοί επιστήμονες που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες χρησιμοποιεί τεχνολογία που ονομάζεται “e-camouflage” και χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό μελάνι για να κάνει τα τεθωρακισμένα του βρετανικού στρατού ‘αόρατα’.
 

VIDEO - M109A3GEA2

Επισκεπτόμαστε δύο αυτοκινούμενες μοίρες μέσου πυροβολικού στο νότιο και τον βόρειο Έβρο και καταγράφουμε στιγμιότυπα από την εκπαιδευτική δραστηριότητα του προσωπικού τους με τα πρώτα νεοπαραληφθέντα αυτοκινούμενα οβιδοβόλα M109A3GEA2 από τα αποθέματα του Γερμανικού στρατού.

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Νόμιμοι φυγόστρατοι οι περισσότερο πολιτικοί μας - Με λίγα χιλιάρικα "υπηρέτησαν" την πατρίδα...

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το που υπηρέτησαν και κυρίως αν υπηρέτησαν την πατρίδα οι κορυφαίοι πολιτικοί μας, δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Τα όσα περιέχονται είναι ελάχιστα τιμητικά για την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών ηγετών μας, αφού διαπιστώνεται ότι ήταν κοινή τακτική με λίγες χιλιάδες δραχμές να εξαγοράζουν είτε ολόκληρη είτε τμήμα της θητείας τους. Πως περιμένουμε να φροντίσουν την ασφάλεια της χώρας; Με την ίδια λογική που περιμένουμε από ανθρώπους, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων δεν έχουν εργαστεί ποτέ στην ζωή τους, να φτιάξουν την ελληνική οικονομία...

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ-Πρόεδρος της ΔημοκρατίαςΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Μια ταξιαρχία έφυγε το 2010 – Παραιτήθηκαν 3.086 αξιωματικοί και υπαξιωματικοί μετά τις περικοπές των αποδοχών τους

Πριν από ακριβώς έναν χρόνο, η Real news δημοσίευσε το απόρρητο σχέδιο με την κωδικό ονομασία “Λαγός”. Ηταν το σχέδιο φυγής εκαταντάδων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι είχαν αρχίσει να κατανοούν ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για όσους φορούν γαλόνια και στολή.

Καταθέτουν τα... όπλα!

Περισσότερες από 3.000 παραιτήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις λόγω (αν)ασφαλιστικού! 
 
Πρόβλημα(;) στην αμυντική ικανότητα της χώρας από τα δυσαναπλήρωτα κενά
 
Με υποσχέσεις η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία προσπαθεί να ανακόψει το κύμα της μεγάλης φυγής