Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Επισκέψεις προέδρου Α.Κί.Σ κ.Χρ.Χρηστίδη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στα πλαίσια της ενημέρωσης των μελών της Α.Κί.Σ , ο πρόεδρος αυτής κ. Χρηστίδης Χρήστος, συνοδευόμενος από τον ταμία της Κίνησης  κ. Ροζή Βασίλη, θα πραγματοποιήσει από 6 – 9 Ιουνίου 2011,  επισκέψεις – συγκεντρώσεις  σε πόλεις της κεντρικής και βόρειας  Ελλάδας :
α.  Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011, Θήβα (Κέντρο «Τζάκι», απέναντι από ΣΣ Θηβών,  ώρα   19:00)

Απάντηση Μ.Τ.Σ για το Πρακτικό των Περικοπών

Του Αντγου(ε.α) Στέλιου Καστραντά
Γεν. Γραμματέα της  Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών (Α.Κί.Σ)

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση του πρακτικού του ΜΤΣ με το οποίο αποφασίστηκε η περικοπή κατά 25% του μερίσματος,  κοινοποίησα πρόσφατα (28/5/2011) κάποιες σκέψεις μου και σχόλια επί της εισήγησης της οικονομικής δνσης του ΜΤΣ που περιλαμβάνετο στο πρακτικό (1).

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ενημέρωση ζητούν Ιατροί από ΥΠΕΘΑ για άρμα μάχης με απεμπλουτισμένο ουράνιο στη θωράκιση

Άμεση ενημέρωση για την ενδεχόμενη προμήθεια αρμάτων μάχης τύπου Abrams από τις ΗΠΑ,ζητούν από τον ΥΕΘΑ Ευάγγελο Βενιζέλο τα μέλη της Πανελλήνιας Ιατρικής εταιρείας.
 Τι δουλειά έχουν οι γιατροί με τα άρματα; Σύμφωνα με το περιεχόμενο επιστολής που έστειλαν στον ΥΕΘΑ -και μας προώθησε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων-  οι γιατροί εκφράζουν τις έντονες ανησυχίες τους για τις πληροφορίες που θέλουν τα Abrams να έχουν στην θωράκισή τους απεμπλουτισμένο ουράνιο. Η επιστολή προς το Βενιζέλο.

Νέο μπλόκο αγανακτισμένων σε βουλευτές στην Κέρκυρα


Αγανακτισμένοι στο φρούριο Κέρκυρας

Με τουριστικό σκάφος «φυγαδεύτηκαν» χθες το βράδυ βουλευτές που συμμετείχαν σε συνέδριο για τη λαθρομετανάστευση στην Κέρκυρα, εξαιτίας συγκέντρωσης αγανακτισμένων πολιτών έξω από τον ιστιοπλοϊκό όμιλο στο Παλαιό Φρούριο, όπου παρετίθετο επίσημο γεύμα σε Ευρωπαίους βουλευτές που συμμετείχαν στις εργασίες της Επιτροπής Μετανάστευσης, Προσφύγων και Πληθυσμού της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Παρόντες στο δείπνο ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Βρεττός, επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άννα Νταλάρα, η αντιπρόεδρος της Βουλής Ροδούλα Ζήση, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου και ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Υποεπιτροπής Μετανάστευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.
 

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Θα τιμωρηθούν οι συνταξιούχοι των 1450 ευρώ και πάνω

Σε όλες τις συντάξεις το νέο πρόγραμμα-μαρτύριο βάζει ''μαχαίρι'' αλλά οι μεγάλοι χαμένοι με δραματικές απώλειες θα είναι όσοι συνταξιούχοι παίρνουν πάνω από 1450 ευρώ.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
    Μελισσών 10, ΤΚ 14564 ,      Κηφισιά ,      Αττική,       Τηλ&Φαξ:211-7000036


Ο Πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή της Ανεξάρτητης  Κίνησης  Στρατιωτικών (Α.Κί.Σ) συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις των εκατοντάδων χιλιάδων Αγανακτισμένων Ελλήνων Πολιτών,
Καλούν
Τα μέλη τους  και όλους τους συναδέλφους  στρατιωτικούς να κατέβουν στις πλατείες μαζί με τις οικογένειές τους  και να εκφράσουν την αγανάκτησή τους:
 

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Παίρνουν τα όπλα από τους Εθνοφύλακες - Φοβούνται ταραχές;


Την αφαίρεση του οπλισμού των Μονάδων Εθνοφυλακής της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε η κυβέρνηση και ήδη το μέτρο εφαρμόζεται με την ειδοποίηση των εθνοφυλάκων να επιστρέψουν άμεσα τα όπλα τους. Είναι η πρώτη φορά μεταπολεμικά που αφαιρείται από την Εθνοφυλακή ο οπλισμός της σε αυτές τις περιοχές που συνορεύουν με την Αλβανία και τα Σκόπια και ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για επικείμενη δραστηριοποίηση μονάδων του UCC, ειδικά στην δυτική Μακεδονία.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Oι "δούλοι" ξύπνησαν - Και έχουν την δύναμη που δίνει η απελπισία...


Οι πολίτες δείχνουν στην εξουσία ότι δεν φοβούνται ούτε εξόδους από το ευρώ, ούτε επιστροφή στην δραχμή, όπως απεργάζονται τα κυβερνητικά σενάρια ψυχολογικού πολέμου που εφαρμόζουν τις τελευταίες ημέρες τα κυβερνητικά στελέχη, ούτε καν τις παπαρολογίες περί ... "πραξικοπήματος". Απλά είναι θυμωμένοι και νιώθουν προδομένοι. Και το δείχνουν. Και απόψε στο Σύνταγμα και σε άλλες 37 πόλεις στην Ελλάδα και από την ερχόμενη εβδομάδα σε κάθε γειτονιά. 

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Περισσότεροι από 50.000 αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα

Περισσότεροι από 50.000 Αγανακτισμένοι έχουν κατακλύσει αυτή τη στιγμή στην πλατεία Συντάγματος, αριθμός που φαίνεται να ξεπερνάει εκείνον της πρώτης ημέρας της καθιστικής διαμαρτυρίας.

Αυτή τη στιγμή παραμένουν κλειστά και τα δύο ρεύματα της Βασιλίσσης Σοφίας.

CIA:"Ακόμη και πραξικόπημα μπορεί να γίνει στην Ελλάδα"!!!

Τι άλλο θα διαβάσουμε και θ΄ ακούσουμε! Είναι σαν όλοι να περίμεναν να μας δουν πεσμένους στο καναβάτσο και ν΄ αρχίζουν να μας χτυπούν! Μετά από το καθημερινό πλέον σενάριο της οικονομικής καταστροφής και χρεοκοπίας,τώρα οι φίλοι μας οι Γερμανοί οι οποίοι έβγαλαν και συνεχίζουν να βγάζουν δισεκατομμύρια από την Ελλάδα,τώρα άρχισαν να γράφουν ακόμη και για ενδεχόμενο στρατιωτικού πραξικοπήματος!!!

ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Την άμεση αντίδραση της ελληνικής πρεσβείας στην Ολλανδία προκάλεσε πρωτοσέλιδο άρθρο της ολλανδικής εφημερίδας «De Pers» με τίτλο. «Η Τουρκία κυνηγά ελληνικές εκποιήσεις», το οποίο συνοδευόταν από φωτογραφία ελληνικής... ορθόδοξης εκκλησίας στη Σαντορίνη πάνω στην οποία κυμάτιζε τουρκική σημαία.
Εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια της ελληνικής κυβέρνησης ο πρέσβης μας στη Χάγη κ. Ιωάννης Οικονομίδης απέστειλε προς τη διεύθυνση της εφημερίδας επιστολή...
 

Παπακωνσταντίνου: Θα μείνουμε στο ευρώ και θα λάβουμε και την πέμπτη δόση

Κατηγορηματικά απέκλεισε την επιστροφή στη δραχμή ο Υπουργός Οικονομικών

«Δεν υπάρχει ζήτημα για την εκταμίευση της πέμπτης δόσης του δανείου, η κυβέρνηση θα κάνει αυτά που πρέπει να γίνουν» επανέλαβε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ενώ πρόσθεσε ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη, χαρακτηρίζοντας παραπλανητική κάθε σχετική συζήτηση.