Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
    Μελισσών 10, ΤΚ 14564 ,      Κηφισιά ,      Αττική,       Τηλ&Φαξ:211-7000036


Ο Πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή της Ανεξάρτητης  Κίνησης  Στρατιωτικών (Α.Κί.Σ) συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις των εκατοντάδων χιλιάδων Αγανακτισμένων Ελλήνων Πολιτών,
Καλούν
Τα μέλη τους  και όλους τους συναδέλφους  στρατιωτικούς να κατέβουν στις πλατείες μαζί με τις οικογένειές τους  και να εκφράσουν την αγανάκτησή τους:
 
ü  Για την οικονομική εξαθλίωση που τους έχουν οδηγήσει τα ισοπεδωτικά μέτρα της Κυβέρνησης και των ξένων εντολέων της.
ü  Για τις ύβρεις και προσβολές που δέχονται τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από υπουργούς της Κυβέρνησης καθώς και για την συστηματική υποβάθμιση του ρόλου και του έργου  του στρατού τον οποίο  σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις αγκαλιάζει  στη συντριπτική του πλειοψηφία ο Ελληνικός Λαός.
ü  Για τους απαράδεκτους όρους του μνημονίου με τους οποίους παραχωρείται η Εθνική μας Κυριαρχία στους δανειστές μας.
ü  Για τη δεινή κατάσταση στην οποία οδήγησαν τη χώρα όλοι οι πολιτικοί ανεξαρτήτως χρώματος και κόμματος με αποτέλεσμα να στερήσουν την ελπίδα και το δικαίωμα από τους νέους να ονειρεύονται  ένα καλλίτερο αύριο.
ü  Για τους χιλιάδες ανέργους  που δημιούργησαν τα μέτρα της  τρόικας  και του συνεχιζόμενου βολέματος των ημετέρων.
ü  Για το δικαίωμά μας να ζήσουμε Ελεύθεροι κα Ακηδεμόνευτοι .

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ξεσηκωθούμε για να σταματήσουμε τη λαίλαπα.

                                                                                   Για την  Α.Κί.Σ
                                                                                   Ο   Πρόεδρος

                                                                         Ανχης (ε.α) Χρηστίδης Χρήστος

3 σχόλια:

 1. Συγχαρητήρια στην Α.Κί.Σ για το κάλεσμα ΟΛΩΝ.
  Τέτοιες ενέργειες μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπραβο παιδιά για το ελεύθερο και χωρίς "καπέλλο κάλεσμα".Άλλοι προσπαθούν να το καπελώσουν. ΟΧΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εκτιμώ ότι η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη. Να θυμίσουμε ότι ο κλάδος των στρατιωτικών,που ο μέσος όρος των μισθών ή των συντάξεών τους δεν ξεπερνά τα 1.300 ευρώ παρουσιάσθηκαν σκόπιμα προς την Ελληνική κοινή γνώμη ως υψηλόμισθοι και υψηλοσυνταξιούχοι για να ακολουθήσουν βέβαια όλα όσα ακολούθησαν σε βάρος κυρίως των χαμηλών εισοδημάτων. Μέχρις στιγμής δεν έχουν ακουμπήσει και από ότι φαίνεται δεν θα ακουμπήσουν τα ρετιρέ των ΔΕΚΟ καθώς και τους εαυτούς των τους οποίοπυς βγάζουν έξω από κάθε μέτρο.
  Όλοι λοιπόν στις πλατείες και μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαδί. Όλοι τους αποδείχτηκαν ότι είναι ανίκανοι και συνεπώς επικίνδυνοι να συνεχίσουν να κυβερνούν. Ο κόσμος παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες δέχτηκε τα πρώτα μέτρα γιατί του είπαν ότι αυτά θα τον βγάλουν από τη κρίση. Στη συνέχεια φάνηκε ότι εκείνοι που τα πρότειναν ήσαν ανίκανοι να τα εφαρμόσουν και τώρα ζητάνε άλλα. ΟΧΙ δεν μασάμε φτάνει μέχρις εδώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή