Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Μετά τις τάφρους και φράχτης στον Έβρο για τους λαθρομετανάστες.

Μετά τη διαπλάτυνση των   αντιαρματικών τάφρων   στον Έβρο ,τώρα ανακοινώνεται και το ύψωμα φράχτη.

Την κατασκευή φράχτη στον Έβρο, για να εμποδίζει την είσοδο μεταναστών, σχεδιάζει η κυβέρνηση, όπως δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.

Βενιζέλος: "Δεν έχουμε πυρηνικά".

Δεν υπάρχουν πυρηνικά όπλα στον Άραξο ,διαβεβαιώνει ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος .
"Σύμφωνα με τα στοιχεία που τέθηκαν υπ’ όψιν μου, ουδέποτε ετέθη από το ΝΑΤΟ ζήτημα μεταφοράς και εγκατάστασης πυρηνικών όπλων στη χώρα μας ή θέμα επανεγκατάστασης πυρηνικών όπλων στην 116 ΠΜ", απάντησε ο κ.Βενιζέλος σε ερώτηση του Κ.Βελόπουλου στη Βουλή.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ «ΕΘΝΟΥΣ» ΤΗΣ 27-12-2010

Αξιότιμοι Κύριοι,

Η   ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του κύρους των Στελεχών του Στρατού Ξηράς συνεχίζεται με δημοσιεύματα που  περιέχουν  επιλεκτικά στοιχεία, στολισμένα με πομπώδεις εκφράσεις, προκειμένου το αναγνωστικό κοινό να συγκινηθεί  αλλά και ταυτόχρονα να αποπροσανατολιστεί . 
Είναι «εξαιρετική»  η πληροφόρηση της εφημερίδας σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί  σήμερα στο Μ.Τ.Σ. όπως επίσης  και η δημοσιογραφική έρευνα που διεξήχθη , η οποία εισέρχεται ακόμη και στις «σκέψεις» των κατά καιρούς αρμόδιων Υπουργών και Υφυπουργών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σχετικά με τις εξεταζόμενες λύσεις για τη διάσωση του Ταμείου. Είναι δε τόσο  «στοχευμένη»,  που ονοματίζει πρόσωπα και καταστάσεις μιας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου , περιορίζοντας έτσι τις ευθύνες που βαρύνουν το σύνολο της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου σε σχέση με τη διαχείριση των σχετικών με το Μ.Τ.Σ. θεμάτων από 50ετίας και προγενέστερα ίσως .

Το "μαζί τα φάγαμε",τελείωσε! Βρείτε νέο "παραμύθι".

Η λογική του «μαζί τα φάγαμε» προσπαθεί να παγιωθεί. Η κυβέρνηση αφού μας έφερε το ΔΝΤ για να μας βάλει σε τάξη, έχει επιλέξει την απάντηση που δίνει σε κάθε κοινωνική ομάδα που τολμά να ψελλίσει έστω μία λέξη διαμαρτυρίας, να αναρωτηθεί για τη δικαιοσύνη των άγριων περικοπών στα εισοδήματά της: «Μαζί τα φάγαμε»!

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

To EΘΝΟΣ συνεχίζει ... "Αξιωματικοί δύο ταχυτήτων"

Αξιωματικοί δύο ταχυτήτων
Η είδηση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς, όπως επεσήμαιναν εν ενεργεία στρατιωτικοί, έχει δημιουργηθεί στον Στρατό ένα ιδιότυπο καθεστώς αξιωματικών δύο ταχυτήτων με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Κατ' αρχάς σε ό,τι αφορά τους μερισματούχους του Μετοχικού Ταμείου Στρατού επικρατεί συνωστισμός ανωτάτων-«μαϊμού» στην οροφή της πυραμίδας.

Ρωσικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστών "στέλνουν μήνυμα" από την Μακεδονία: "Δεν είστε μόνοι"!


Ρωσικές ειδικές δυνάμεις και ελληνικές αντίστοιχες (μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες μιλάνε για μονάδες του ΕΤΑ και των αλεξιπτωτιστών) του Β’Σώματος Στρατού, συνεκπαιδεύτηκαν για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους στην Μακεδονία σε μία συνεργασία ειδικού πολιτικού βάρους.


Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση στο δημοσίευμα : Επέλαση " στρατηγών " στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού

ΠΡΟΣ: Εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» (υπόψη κ. Διευθυντού)

Κύριε Διευθυντά,

Αγανάκτηση και οργή προκαλεί στο Σώμα των Αξιωματικών, το υβριστικό και εν πολλοίς παραπλανητικό δημοσίευμά σας, στο φύλλο της 27/12/10 περί του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΜΤΣ). Ο συντάκτης σας, έχοντας αποκτήσει τα στοιχεία από τους ενδιαφερόμενους, παρουσιάζει μία στρεβλή εικόνα του προβλήματος, επιδιώκοντας να κατασκευάσει ενόχους άλλους από εκείνους που στην πραγματικότητα είναι ένοχοι.

Η επέλαση των «στρατηγών»...

«Βιομηχανία» παραγωγής στρατηγών - «μαϊμού» και αρχηγών ΓΕΣ είχε στηθεί στο Πεντάγωνο από τους ίδιους τους στρατιωτικούς με αποτέλεσμα να τιναχθούν στον αέρα τα επικουρικά τους ταμεία (ΜΤΣ και ΕΚΟΕΜΣ), όπου το ετήσιο έλλειμμα αγγίζει τα πενήντα εκατομμύρια ευρώ!
Οπως αποκαλύπτει το «Εθνος», σήμερα εμφανίζονται 2.150 «αρχηγοί» ΓΕΣ και 610 «αρχηγοί» Αστυνομίας να λαμβάνουν 415 ευρώ μέρισμα από το ΜΤΣ και σχεδόν άλλα τόσα από το ΕΚΟΕΜΣ!