Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α.Κί.Σ.

Στην Αθήνα σήμερα Παρασκευή  03 Φεβρουαρίου 2012  συνήλθε στα γραφεία επί της οδού Μελισσών 10 , Κηφισιά μετά από πρόσκληση του πλειοψηφίσαντα συμβούλου Χρηστίδη  Χρήστου ,  το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προήλθε από τις εκλογές της Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών ( Α.Κί.Σ.) , με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα».

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Η ντροπή της Χαγής!Σοκ από την απόφαση για το Δίστομο.Κι ένα βίντεο για τους δικαστέςΤα λόγια οργής δεν είναι αρκετά και τα δάκρυα στέρεψαν τόσα χρόνια μετά. Υπήρχε πάντα η αμυδρή ελπίδα της απονομής Δικαιοσύνης για όσους έζησαν τη Σφαγή στο Δίστομο.Για τα παιδιά που δεν έζησαν αλλά για πολλά χρόνια μετά ,μέχρι που μεγάλωσαν οι μανάδες τους τα έντυναν πάντα με μαύρα ρούχα!

Δίστομο:σήμερα η απόφαση της ΧάγηςΣήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης επί της προσφυγής της Γερμανίας εναντίον της Ιταλίας για την απόφαση ιταλικού δικαστηρίου υπέρ του Διστόμου.

Ερώτηση Κοραντή για τον εβδομαδιαίο χρόνο εργασίας για τα στελέχη των Ε.Δ.Με τις διατάξεις του άρθρου 41 του νόμου 3979/2011 αντικαταστάθηκαν οι αντίστοιχες της παραγράφου 5 του άρθρου 1 του νόμου 1157/81, ώστε οι εβδομαδιαίες ώρες εργασίας για το σύνολο των εργαζομένων στον Δημόσιο Τομέα να ανέρχονται πλέον σε 40, αντί των 37,5 που προβλεπόταν πριν την τροποποίηση. Εν τούτοις, η παράγραφος γ΄ του άρθρου 41 του νόμου 3979/2011 που αφορά τους εκπαιδευτικούς προβλέπει ότι «οι ώρες εβδομαδιαίας απασχόλησης και διδασκαλίας...

Επιστολή ΑΝΕΑΕΔ στο Βενιζέλο για την εισφορά αλληλεγγύηςΜε επιστολή της προς το υπουργείο Οικονομικών η ΑΝΕΑΕΔ,ζητά συγκεκριμένα στοιχεία για τη μηνιαία κράτηση Εισφοράς Αλληλεγγύης των Συνταξιούχων

Η ΑΝΕΑΕΔ αναφέρει στην επιστολή-αίτησή της:

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτο!"Επιτροπεία" και στην Εθνική Άμυνα!

Επίτροπος στην Άμυνα! Όχι ότι δεν υπήρχε  “σκιώδης επίτροπος” , όπως είχε γράψει εδώ και πολύ καιρό το Onalert,αλλά τώρα φαίνεται ότι θα λειτουργεί “και με τη βούλα”!

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν δεν θα υπάρχει επίτροπος αλλά…επιτροπεία!Η οποία θα αποτελείται από στρατιά εμπειρογνωμόνων που ήδη βρίσκεται στην Αθήνα.

Video από επίσκεψη ΥΕΘΑ κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου στη Σχολή Πεζικού στην ΧαλκίδαΤετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Έρμαιο στις διαθέσεις των δανειστών οι στρατιωτικοί.Ποιοι είναι πρώτοι "στόχοι"

Η επίθεση στα εισοδήματα και στα εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ,με τρόπο εκβιαστικό και με αποτέλεσμα ανύπαρκτο. “Κόκκινες γραμμές” από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης είναι σαφές ότι υπάρχουν μόνο στα λόγια και ποτέ στην πράξη.

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΙΜΙΑ 1996: Πως μια διαγραφόμενη μεγάλη νίκη μετατράπηκε σε εθνική τραγωδία


Τις κρίσιμες πρώτες πρωινές ώρες της 31ης Ιανουαρίου 1996, η Ελλάδα και η Τουρκία βρέθηκαν ελάχιστα πριν από τη σύγκρουση. Λάθος χειρισμός, παρεξήγηση ή, τέλος, μια βεβιασμένη απόφαση για βίαιη ενέργεια θα μπορούσαν να φέρουν την ανάφλεξη.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΙΜΙΑ-Η εικόνα της Ελλάδας που ήταν έτοιμη για όλα,όπως την έζησε ένας αξιωματικός

Ημέρα μνήμης ... ΙΜΙΑ


Αφιερωμένο εξαιρετικά στη μνήμη των μελών του πληρώματος του ελικοπτέρου του Πολεμικού μας Ναυτικού (Σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός και Αρχικελευστές Χριστόδουλος Καραθανάσης και Παναγιώτης Βλαχάκος), που χάθηκαν εκείνη τη νύκτα κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, και στα χιλιάδες Ελληνόπουλα που, ενώ ήταν έτοιμα στις επάλξεις για την ύψιστη θυσία, έμειναν με το ερώτημα «Γιατί κάναμε έτσι πίσω ; Πολεμήσαμε και νικηθήκαμε ;».

 

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Αποτελέσματα Αρχαιρεσιών της 29ης Ιανουαρίου 2012

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ    : 252
ΕΓΚΥΡΑ             : 249
ΛΕΥΚΑ               :     0
ΑΚΥΡΑ               :     3ΕΛΑΒΑΝ :

ΕΚΛΟΓΕΣ Α.Κί.Σ.

Σήμερα   29 Ιανουαρίου 2012 ψηφίζουμε ΟΛΟΙ για την ανάδειξη των θεσμικών οργάνων της Α.Κί.Σ.
 ( Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή)Οι τρόποι που ψηφίζουμε :
α. Αυτοπροσώπως με προσέλευση στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου.
β. Ταχυδρομικά με αποστολή του ψηφοδελτίου
γ. Μέσω της ιστοσελίδας μας.
δ. Με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο.
ε. Με SMS.
Να μην λήψει κανείς από τις αρχαιρεσίες.