Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Κυβερνητική αναλγησία απέναντι στους στρατιωτικούς... -50% το απασχόλησης!!!

Δεν υπάρχει όριο! Η αναλγησία της κυβέρνησης απέναντι σ΄ όποιος φοράει στολή είναι απίστευτη! Ένας πολιτικός μέχρι πρόσφατα ΥΕΘΑ, με τη φήμη του έξυπνου που καταλαβαίνει αμέσως τα θέματα όποιου υπουργείου έχει στην ευθύνη του, προχωρά σε μία ακόμη σημαντική περικοπή του εισοδήματος των στρατιωτικών. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπουργός Οικονομικών πια, αποφάσισε να κόψει το επίδομα ειδικής απασχόλησης κατά 50% και από 375,65 ευρώ να το κατεβάσει στα 187,83!

Η πληροφορία δημοσιεύεται στην εφημερίδα Το Βήμα, σε ρεπορτάζ για το μισθολογιο των δημοσίων υπαλλήλων! Η λογική του κ.Βενιζέλου δεν μπορεί να εξηγηθεί.
Οι στρατιωτικοί έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες μειώσεις εισοδήματος από οποιονδήποτε άλλο εργαζόμενο του δημόσιου τομέα! Για την ακρίβεια είναι οι μοναδικοί που έχουν χάσει σχεδόν το 30% του εισοδήματός τους συν οποιαδήποτε…υποψία παροχής υπήρχε. Αντιμετωπίζονται από τη πρώτη στιγμή από τη κυβέρνηση τουλάχιστον με αισχρό τρόπο.
Η κυβέρνηση προέβαλε συστηματικά τα όποια στραβά κι ανάποδα υπήρχαν στις ΕΔ και τα οποία πάντως ήταν σαφώς πταίσματα στο όργιο των ΔΕΚΟ, για να παρουσιάσει τους στρατιωτικούς περίπου …ως προνομιούχους. Οι περικοπές που επέβαλε στο εισόδημά τους χωρίς δεύτερη σκέψη είναι τρομακτικές, την ίδια ώρα που δείχνει ανίκανη και αδιάφορη να αγγίξει ρετιρέ 4.000 και 5.000 ευρώ σε ΔΕΚΟ-φαντάσματα. Ανίκανη ακόμη και να επιβάλει μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων από διαλυμένους οργανισμους του δημοσίου στο ΥΕΘΑ. Ανίκανη να καταλάβει ότι με την στάση της και με τις δηλώσεις της περί στρατιωτικών (Αντιπαραγωγικοί-Αυτιστικοί) το μόνο που έχει καταφέρει είναι να διαλύει κάθε μέρα το ηθικό των ΕΔ.

onalert

1 σχόλιο:

 1. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ?????
  ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ?????
  ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.
  ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ....ΜΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ..ΜΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ..ΜΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟ....
  ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ???
  ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΜΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΣΑΣ...
  ΑΝΑΞΙΟΙ!!!!ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΣΟΛΟΓΙΣΜΟ!!!!ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕΡΙΣΜΑ ΟΥΤΕ ΜΙΣΘΟ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑ..ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

  ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ Ε.Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή