Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Συνάντηση Παπούλια με Α/ΓΕΣ για ελληνοτουρκικά!

Τον Α/ΓΕΣ αντιστράτηγο Φραγκούλη Φράγκο, έχει καλέσει στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, στο Προεδρικό Μέγαρο.Η πρόσκληση στον Α/ΓΕΣ, δεν μπορεί να έχει άλλο θέμα παρά τα ελληνοτουρκικά και ειδικά την αφόρητη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικές δυνάμεις στον Έβρο,με την καθημερινή εισβολή λαθρομεταναστών.

Από την άλλη ο Α/ΓΕΣ άριστος γνώστης των τουρκικών θεμάτων -μιλάει άπταιστα τουρκικά- έχει πολλά να πει στον Πρόεδρο και για τα οπλικά συστήματα που έχουν αναπτύξει οι τουρκικές ΕΔ στην Αντολική Θράκη. Το ενδιαφέρον του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής είναι δεδομένο.
Είναι ενδεικτικό πάντως ότι το ΓΕΣ είχε κρατήσει μυστική τη πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο μήνυμά του για την ημέρα των ΕΔ,εκφράζει το "σεβασμό και την ευγνωμοσύνη",όλου του ελληνικού λαού για την αποστολή που εκπληρώνουν:

"Στις 21 Νοεμβρίου γιορτάζουμε και τιμάμε τις Ένοπλες Δυνάμεις. Τιμάμε όλους εκείνους που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία, πολλές φορές υπερβαίνοντας τα ψυχοσωματικά τους όρια, υπερασπίζονται και εγγυώνται την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας. 

    Οι Ένοπλες Δυνάμεις με υψηλή μαχητική και επιχειρησιακή ικανότητα και ετοιμότητα αποτελούν το θώρακα της προστασίας του εθνικού συμφέροντος.

    

    

    Με την ευκαιρία αυτή, εύχομαι στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση της αποστολής σας. Αξίζετε το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας."   
Πηγή onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου