Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ

                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στους μερισματούχους του, τα παρακάτω:

α. Το ΔΣ/ΜΤΣ, με το υπ’ αριθ. 13/5/16-11-2011 Πρακτικό του, αποφάσισε, κατ’ εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 4 του Α.Ν. 559/1937, τη μετάθεση του χρόνου καταβολής του μερίσματος, από το έτος 2012 και στο εξής, στο τέλος του Τριμήνου, ούτως ώστε η κατάθεση του μερίσματος στους λογαριασμούς των δικαιούχων να γίνεται στις ημερομηνίες 5 Απριλίου, 5 Ιουλίου και 5 Οκτωβρίου, εκτός από την πληρωμή του Δ’ Τριμήνου, η οποία, λόγω της αλλαγής της οικονομικής χρήσης, να γίνεται στις 23 Δεκεμβρίου του έτους χρήσης, αντί στις 5 Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

β. Κατόπιν των παραπάνω, η πληρωμή του μερίσματος για το έτος 2012 θα πραγματοποιηθεί, ως εξής:

(1) Α’ Τρίμηνο έτους 2012 στις 5 Απρ 2012 (ημέρα Πέμπτη).

(2) Β’ Τρίμηνο έτους 2012 στις 5 Ιουλ 2012 (ημέρα Πέμπτη).

(3) Γ’ Τρίμηνο έτους 2012 στις 5 Οκτ 2012 (ημέρα Παρασκευή).

(4) Δ’ Τρίμηνο έτους 2012 στις 21 Δεκ 2012 (ημέρα Παρασκευή).ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
 

19 σχόλια:

 1. α. Το ΔΣ/ΜΤΣ, με το υπ’ αριθ. 13/5/16-11-2011 Πρακτικό του, αποφάσισε, κατ’ εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 4 του Α.Ν. 559/1937

  ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ 1821 !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μου άρεσε ότι προέβλεψαν και την ημέρα που θα καταβληθεί π.χ. Πέμπτη επαληθεύοντας την ρήση ότι το ΚΥΒΕΡΝΑΝ εστί ΠΡΟΒΛΕΠΕΙN (Αλκιβιάδης). Με τέτοια ηγεσία απορώ πως το ΜΤΣ έχει προβλήματα.
  xalkos

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καμμιά βολτίτσα θα κάνουμε για απορίες?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κιόσο κοιμόμαστε θα παίρνουνε και άλλες παρόμοιες αποφάσεις.Άμεση αντίδραση τώρα σε συνεργασία με όλες τις ενώσεις.Αλλιώς δεν έχουμε και λόγο υπάρξεως σαν ΑΚΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ <> ΟΠΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΜΕΣΑ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΜΤΣ ,στο οποίο μετέχει και ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ,για να κόψουν το μέρισμα του Α! τριμήνου 2012,διότι περί αυτού πρόκειται,ανακάλυψαν το νόμο του Μεταξά.Εδώ όμως μπαίνει εύλογα το ερώτημα: Δηλαδή μέχρι τώρα που έδιναν το μέρισμα προκαταβολικά παρανομούσαν; Κανονικά βέβαια θα έπρεπε αντί να ανακαλύπτουν μεταξικούς νόμους για να καλύψουν την ανικανότητά τους να βγούνε και να πούνε την αλήθεια και στη συνέχεια να υποβάλλουν την παραίτησή τους.Και κάτι ακόμα.Πόσο θα είναι το μέρισμα τα επόμενα τρίμηνα; Ή μήπως όταν έλθει η σειρά να τα δώσουν θα ανακαλύψουν κανένα παπαδοπουλικό νόμο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Συνάδελφοι όλοι μαζί να ανακαλύψουμε τον νόμο που λέει ότι όσα πήραμε μέχρι σήμερα πρέπει να τα επιστρέψουμε Δεν μπορεί κάπου θα υπάρχει αυτός ο νόμος Τώρα πχ?? μχ?? ποιος ξέρει Ο ευρών κερδίζει ένα ταξίδι διαρκείας στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΜΤΣ!!! Εμπρός συνάδελφοι όλοι μαζί προς αναζήτηση του νόμου αυτού Τρεξτε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΜΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ == ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ == [[ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ]] ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ?????
  ΜΠΑΜΠΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Είδα όνειρο χθες το βράδυ ότι βρισκόμουν στην Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Αθήνα (δίπλα στο ΜΤΣ). Είχε μαζευτεί πολύς κόσμος (διέκρινα και μερικούς γνωστούς μου).Όλοι κοίταζαν εκστασιασμένοι το άγαλμα του Κολοκοτρώνη, το οποίο, παραδόξως είχε κάνει στροφή 180ο δείχνοντας προς το κτίριο του ΜΤΣ. Σήμερα το πρωΐ άνοιξα τον ονειροκρίτη αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Παναγιώτης Γκοτζαμάνης (Σχης(ΠΒ)ε.α.κάτω των 55)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Συγνώμη αλλά καμμιά συρκέντρωση θα κάνουμε η κοιμόμαστε?Η Ε.Α.Α.Σ θα πάρει θέση?
  Οχι μην τρομάζετε ρητορικό είναι το ερώτημα αφού οτι έγινε είναι σε πλήρη γνώση της λόγω συμμετοχής του προέδρου της στο Δ.Σ.
  Προτείνω να γίνει συγκέντρωση για διαμαρτυρία έξω από την Ε.Α.Α.Σ και στη συνέχεια πορεία προς το Μ.Τ.Σ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Η ΑΝΕΑΕΔ δεν βλέπω να ασχολείται με το θέμα, μόνο με το ΜΤΝ.Κιαπότι ξέρω ο νέος πρόεδρος είναι του Σ.Ξ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Το όνειρο αγαπητέ σας το εξήγησε το Μ.Τ.Σ σε συνεργασία με την Ε.Α.Α.Σ.
  Εγώ πάλι το ερμηνεύω ως προτροπή να σηκωθούμε απτον καναπέ κύριοι συνάδελφοι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Προτείνω να χρησιμοποιήσουμε τις μεθόδους που τόσα χρόνια βλέπαμε ως θεατές.
  Κλείσιμο εθνικών οδών, και άλλα ανάλογα μέτρα, ειδικά τώρα εν όψει εορτών. Όπως μας πονάνε να τους πονέσουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. σημερα περασα απο την σταδιου και διαπιστωσα οτι ο αρχιστρατηγος θ. κολοκοτρωνης δειχνει με το χερι του τον λαο ενω εχει γυρισμενο τον κολο του στο μ.τ.σ λετε να ειναι απλη συμπτωσεις η κατι ξερανε αυτοι που το εβαλαν ετσι οτι οι μετεπειτα στρατιωτικοι τοου μ.τ.σ. θα τα κανανε θαλασσα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Στέλιος Καστραντάς10 Δεκεμβρίου 2011 - 11:06 μ.μ.

  Είναι πράγματι αξιοπερίεργο ότι το ΔΣ του ΜΤΣ ,στο οποίο να πούμε συμμετέχει και ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ,για να κόψει το μέρισμα του Α! τριμήνου 2012 ανακάλυψε το νόμο του Μεταξά.Κανονικά θα έπρεπε να βγούνε και να πούνε την αλήθεια ζητώντας συγγνώμη από τους μετόχους και τους μερισματούχους για την ανικανότητά τους να προωθήσουν τις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις για την εξυγίανση του ταμείου και την αύξηση των εσόδων του.Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος του ΜΤΣ παραπλανά.Βέβαια,το ΔΣ του ΜΤΣ που αποφάσισε την περικοπή του μερίσματος Α! τριμήνου,δεν μας λέει εάν και πόσο μέρισμα θα δοθεί τα επόμενα τρίμηνα.Ή μήπως όταν έλθει η σειρά των επόμενων τριμήνων θα ανακαλύψουν κανένα παπαδοπουλικό νόμο;Ακούγεται βέβαια ότι μία από τις προτάσεις που μπήκαν στη συζήτηση ήταν και η παροχή για τα επόμενα δύο χρόνια ενός συμβολικού μερίσματος ύψους ενός (1) ευρώ! Λέτε να το δούμε και αυτό; Σε κάθε περίπτωση θα πρότεινα προς τους αγαπητούς συναδέλφους να διαβάσουν με προσοχή την ανακοίνωση της Α.Κί.Σ και στην οποία λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους και προτείνονται λύσεις αύξησης των εσόδων του ΜΤΣ.Σε κάθε πάντως περίπτωση θα πρέπει οι συνάδελφοι να βρίσκονται σε ετοιμότητα κινητοποιήσεων.Αρκετά το δούλεμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Εγώ απλά λυπάμαι αυτούς που κατέστησαν μερισματούχοι του Ταμείου την τελευταία 5 ετία όπως επίσης και αυτούς που πρόκειται να καταστούν!Όσο για εκείνους τους πάρα πολλούς που έλαβαν και συνεχίζουν να λαμβάνουν παχυλά μερίσματα με ημερομηνία έναρξης ακόμη και πριν την 1/1/1990 θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να προσγειωθούν στην πραγματικότητα!Άμεσος επαναπροσδιορισμός των μερισμάτων με γνώμονα τα χρόνια για τα οποία λαμβάνει ο καθένας.Τέλος στις οριζόντιες περικοπές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΗ ΑΚΟΥΣ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΗΝΣΗ ΤΟΥ ΥΕΘΑ-ΚΑΓΚΕΛΑΡΧΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΜΤΣ (ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΗ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή