Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

"Επική μάχη" για τα "ρουσφέτια" στο ΥΕΘΑ."Καυτοί" φάκελοι στο γραφείο Αβραμόπουλου

Σάλος έχει ξεσπάσει στο ΥΕΘΑ με τα συνεχιζόμενα και μάλιστα με πολύ προκλητικό τρόπο “κοινωνικά αιτήματα”,γνωστά ωε ρουσφέτια.

Τα περισσότερα απ΄ αυτά μάλιστα όπως λένε στους διαδρόμους του ΥΕΘΑ έχουν “πράσινο” χρώμα κι έχουν την ανοχή του Α/ΓΕΣ.

Τα “κοινωνικά αιτήματα” δεν έχουν σχέση με στρατιώτες αλλά με τοποθετήσεις αξιωματικών σε θέσεις εξωτερικού και εσωτερικού.Κάποιες απ΄ αυτές τις περιπτώσεις έχουν προκαλέσει πάρα πολύ μεγάλη ένταση εντός ΥΕΘΑ,αφού αφορούν σε πρόσωπα που στις εποχές των μεγάλων κομματικών παθών είχαν “χαρακτηριστεί” και “εκτεθεί”.

Η μάχη που δίνεται στον υπουργικό διάδρομο του Αβραμόπουλου είναι …επική. Στο γραφείο του διευθυντή του στρατιωτικού του γραφείου -πρώτο συρτάρι αριστερά συγκεκριμένα- βρίσκονται όλοι οι φάκελοι των τοποθετήσεων που πρέπει να επανεξεταστούν και για τους οποίους μαθαίνουμε ότι υπάρχουν αρνητικές εισηγήσεις.

Κάποιοι πιστεύουν ότι το γεγονός ότι ο Αβραμόπουλος έχει διατηρήσει 58 άτομα από τα επιτελεία Βενιζέλου-Μπεγλίτη -σ.σ πόσους είχαν δηλαδή- είναι αρκετό για να διασφαλίσει ότι δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για την επανεξέταση των φακέλων που έχει στη κατοχή του ο στρατιωτικός του διευθυντής!
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=10484

1 σχόλιο:

  1. Τ' ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ'Μ, Τ'ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ (Η ΕΥΡΩ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή