Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ποιος θα είναι ο νέος ΥΕΘΑ και ποιοι ...ανησυχούν στο Χολαργό

Χθες αργά το βράδυ κάποιοι συνεργάτες του ΥΕΘΑ , άρχισαν να μαζεύουν τα πράγματά τους από τα γραφεία τους. Η κίνηση όμως ήταν περισσότερο ...προληπτική και δεν προερχόταν από συγκεκριμένη πληροφόρηση για μετακίνηση του κ.Βενιζέλου από το ΥΕΘΑ.

Μέχρι τα μεσάνυχτα ο κ.Βενιζέλος δεν είχε επίσημη πληροφόρηση για τις αποφάσεις του πρωθυπουργού σχετικά με τον ανασχηματισμό. 
 
Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν αλλά που δεν μπορούν να θεωρηθούν απολύτως ασφαλείς,θέλουν το κ.Βενιζέλο να μετακινείται είτε στο υπουργείο Οικονομικών και στη θέση του κ.Παπακωνσταντίνου , είτε στο Ανάπτυξης στην περίπτωση που τελικά επιλεγεί ο κ.Χρυσοχοϊδης για νέος "τσάρος" της Οικονομίας.

Αν τελικά ο κ.Βενιζέλος μετακινηθεί , τότε είτε θα προωθηθεί στη θέση του ο αναπληρωτής Πάνος Μπεγλίτης, είτε θα "βολευτεί" ....ο ταλαιπωρημένος τσάρος Γ.Παπακωνσταντίνου.


Από πιθανή μετακίνηση Βενιζέλου, έχουν λόγους να ανησυχούν ο σημερινός Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος,ειδικά στη περίπτωση που υπουργός γίνει ο Πάνος Μπεγλίτης ο οποίος συχνά έχει διαφωνήσει με το επιτελείο του Αρχηγού. Επίσης τουλάχιστον δύο πτέραρχοι στο ΓΕΑ θα πρέπει να ανησυχούν πάρα πολύ για τη τύχη τους από δω και πέρα. Από τα ψηλά στα χαμηλά, αν και ο ένας έχει να βρεθεί ψηλά -με μαχητικό- πάρα πολλά χρόνια!

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=6349

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου