Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

"Γυμνοσάλιαγκες" ...σε νευρική κρίση στο ΥΕΘΑ.

Οι "γυμνοσάλιαγκες" που σέρνονται στο ΥΕΘΑ καμαρώνοντας για γαλόνια που δεν τ΄αξίζουν αφού έχουν να περασουν από μάχιμες υπηρεσίες κοντά...δυο δεκαετίες, αγωνιούν!

Από χθες περνούν μαρτύριο φοβερό! Ποιος θα είναι ο καινούριος υπουργός, αν υπάρξει καινούριος; Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει αξημέρωτα να μάθουν κάποια πληροφορία,να μάθουν κάποιο όνομα για να ανοίξουν την ατζέντα τους να δουν αν γνωρίζουν κάποιον που να γνωρίζει καποιον άλλο και πάει λέγοντας,να φθάσουνε στο περιβάλλον του κ.υπουργού και ν΄ αρχίσουν το γλείψιμο!
 Αν τους κάτσει η αλλαγή Βενιζέλου και ακόμη και καλύτερα τους κάτσει και το όνομα ,ξέρουν τη δουλειά τους. Γλείψιμο μέχρι ...μουλιάσματος στον...πολυχρονεμένο υπουργό.

Αυτά τελειώσανε! Αγανακτισμένοι δεν υπάρχουν μόνο στις πλατείες. Υπάρχουν παντού. Κι αυτό είναι το μόνο θετικό της κρίσης. Ο κόσμος παντού έχει αρχίσει μιλάει,να αντιδρά. Και ο χώρος των ΕΔ δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Οι "γυμνοσάλιαγκες" δεν εχουν πια περιθώρια δράσης. Ευτυχώς.

Απαραίτητη επσήμανση:οι "γυμνοσάλιαγκες" είναι θλιβερή μειοψηφία στις ΕΔ ,μην το ξεχνάμε. Απλά επιβεβαίωναν το πάντα επίκαιρο βιβλίο του Γ.Λεμπέση (γραμμένο το 1936 παρακαλώ) "Η χρησιμότης των βλακών στο σύγχρονο δημόσιο βίο". Όσοι το διαβάσετε θα καταλάβετε γιατί οι λίγοι "γυμνοσάλιαγκες" κατάφερναν να επιβιώνουν εις βάρον των πολλών αξιοπρεπών στελεχών των ΕΔ
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=7&art_id=6350
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου