Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Παράσταση της Α.Κί.Σ στο ΔΣ του ΜΤΣ στις 15 Δεκ 2011

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
Μελισσών 10, ΤΚ 14564 , Κηφισιά , Αττική. Τηλ&Φαξ:211-7000036
Ε-mail: : 2010akis@gmail.com  και info@akis2010.net

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θέμα: Παράσταση της Α.Κί.Σ  στο ΔΣ του ΜΤΣ στις 15 Δεκ 2011
Σχετ  : α ) Η από 8 Δεκεμβρίου ανακοίνωσή μας για την φημολογούμενη κατάργηση ή μείωση του Μερίσματος του ΜΤΣ για το 2012.
            β)  Η από 8 Δεκεμβρίου αίτηση παράστασης εκπροσώπων μας στο ΔΣ του ΜΤΣ την Πέμπτη 15-12-2011.
            γ) Η από 9 Δεκεμβρίου ανακοίνωση του ΜΤΣ περί του χρόνου καταβολής των ετήσιων Τακτικών μερισμάτων του έτους 2012 με τίτλο «πληρωμή  μερίσματος  δεδουλευμένα».
           δ) Ο ΑΝ 559/1937 Περί τροποποιήσεως και συμπληρώσεως διατάξεων τινών της Νομοθεσίας «περί Μετοχικού Ταμείου Στρατού» .


Αγαπητοί συνάδελφοι,
1.        Η Ανεξάρτητη Κίνηση  Στρατιωτικών ανακοινώνει ότι μετά τα διαλαμβανόμενα στο ΜΤΣ και μάλιστα «εν κρυπτώ» για μια ακόμη φορά, ζήτησε με επιστολή της να παραστεί στο προσεχές ΔΣ του Ταμείου την Πέμπτη  15-12-2011,όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα συζητηθεί το ύψος του μερίσματος έτους 2012, προκειμένου: (α) Να κάνει γνωστές προς τα μέλη του ΔΣ τις απόψεις της και, (β).Να εκφράσει τις αντιρρήσεις της και να καταθέσει τις προτάσεις της που σας ανακοινώθηκαν με το (α) σχετικό.

2.        Στις 9 Δεκεμβρίου σύμφωνα με το (γ) σχετικό το ΜΤΣ μας δημιούργησε και έναν παραπάνω λόγο για να παρασταθούμε στο προσεχές ΔΣ του Ταμείου και να εκφράσουμε τις εύλογες απορίες που δημιουργήθηκαν σε όλους μας όταν πληροφορηθήκαμε την σχετική απόφασή του , η οποία μας κοινοποιήθηκε ένα μήνα μετά…… με την επίκληση του (δ) όμοιου.
3.        Μέχρι σήμερα η επίσημη θέση από την Διοίκηση του ΜΤΣ – έχουμε καταθέσει και στο παρελθόν παρόμοια αίτηση-  είναι η ακόλουθη. « Θα παρευρεθείτε μόνο εάν το σώμα του ΔΣ κάνει δεκτό το αίτημα σας». Δηλαδή με απλά λόγια εμείς θα πάμε έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ του ΜΤΣ και θα περιμένουμε αν  θα μας κάνουν δεκτούς ή όχι. Αν όχι τα μαζεύουμε και φεύγουμε. Νομικά ορθό , ηθικά όμως…..
4.        Εμείς ως Α.Κί.Σ την Πέμπτη 15-12-2011 θα είμαστε στο ΜΤΣ . Ευελπιστούμε ότι το αίτημα μας θα γίνει αποδεκτό και θα γίνουμε δεκτοί στο ΔΣ. Ελπίζουμε δε να μην αναβληθεί για άλλους λόγους όπως έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν.
5.        Σε περίπτωση διαφοροποίησης – όχι από υπαιτιότητά μας-  των παραπάνω ημερομηνιών θα σας κρατάμε ενήμερους μέσω των ιστοσελίδων μας.
6.        Άμεση ενημέρωση για το τι έλαβε χώρα στην κρίσιμη αυτή συνάντηση θα έχετε είτε μέσω των ιστοσελίδων μας είτε δια ζώσης – όσοι το επιθυμούν – αμέσως μετά την έξοδό μας από το Μετοχικό μας Ταμείο .
                                                                                   Αθήνα ,11 Δεκεμβρίου 2011


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου