Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Αίτηση παράστασης εκπροσώπων μας στο ΔΣ του ΜΤΣ την Πέμπτη 15-12-2011

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
Μελισσών 10, ΤΚ 14564 ,Κηφισιά ,Αττική, Τηλ&Φαξ:211-7000036 
E-mail: 2010akis@gmail.com  και info@akis2010.net

Προς:  Πρόεδρο Μ.Τ.Σ.
            Υπτγο ε.α κο Χαράλαμπο Σωτηρόπουλο

Κοιν :  Μέλη Δ.Σ./Μ.Τ.Σ.

Θέμα : Αίτηση παράστασης εκπροσώπων μας στο ΔΣ του ΜΤΣ την Πέμπτη 15-12-2011

Αξιότιμε κε Πρόεδρε

  Με την ευκαιρία της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Τ.Σ., την προσεχή Πέμπτη 15-12-2011, για τη λήψη αποφάσεων επί θεμάτων που μας αφορούν και επί των οποίων έχουμε ισχυρά έννομα συμφέροντα, παρακαλούμε όπως εξετασθεί η έγκριση παράστασης εκπροσώπων της Διοικούσας Επιτροπής του φορέα μας στην εν λόγω συνεδρίαση.

Προς ενημέρωσή σας, σας γνωρίζουμε ότι η Α.Κί.Σ, είναι κατά νόμο φορέας εκπροσώπησης αποστράτων μερισματούχων του Μ.Τ.Σ. με εγκεκριμένο καταστατικό από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Επειδή  οι ημερομηνίες διεξαγωγής των συνεδριάσεων του ΔΣ του ΜΤΣ δεν μας είναι γνωστές, δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε τον ακριβή χρονικό περιορισμό εντός του οποίου οφείλουμε να υποβάλλουμε το παραπάνω αίτημα. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε για την από μέρους σας αποδοχή του.
                                                                                                    
                                                                     Αθήνα 8 Δεκεμβρίου 2011


1 σχόλιο:

  1. ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ Μ Τ Σ (ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΥΧΑΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ).ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ Δ Σ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛ.ΔΗΜΟΣΙΟΥ?ΠΟΣΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟ 2010-2011 ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΥΑ.ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΟ Μ Ε Ρ Ι Σ Μ Α!!! ΕΤΣΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕ? ΠΡΟΕΔΡΕ? ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΤΗΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή