Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Βίοι παράλληλοι (Αβραμόπουλου -Ραγκουση)

ΕΧΟΝΤΑΣ αίσθηση συμβολισμών ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ξεδιπλώνει τις κινήσεις του. Σήμερα παίρνει το αεροπλάνο της γραμμής και πάει Κύπρο για συναντήσεις που κορυφώνονται στο ραντεβού με τον Πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια. Χθες πήρε τη νέα ηγεσία του στρατεύματος και πήγε στον Κάρολο Παπούλια. Off camera, ο Παπούλιας του είπε ότι «παρά την κρίση οι Ελληνες νοιάζονται για την πατρίδα» και ο νέος υπουργός Αμυνας συμφώνησε και επαύξησε. Την ίδια ώρα δύο τουρκικά Φάντομ παραβίαζαν για ένα λεπτό το FIR Αθηνών, πετώντας σε ύψος μόλις 350 μέτρων πάνω από το Καστελλόριζο.
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, με ενδιαφέρον αναμένεται η συγκατοίκηση του Αβραμόπουλου με τον αναπληρωτή του Γιάννη Ραγκούση. Ο Δημήτρης δεν φείδεται δημόσιων υπομνήσεων του στυλ «εγώ είμαι ο υπουργός», αλλά ο Γιάννης επιμένει οικουμενικά όπως διευκρίνισε στους δημοσιογράφους. Πάντως, τους υπασπιστές του ο Ραγκούσης τους όρισε κατόπιν υπηρεσιακών προτάσεων από το ΓΕΕΘΑ, όπως και τον διευθυντή του στρατιωτικού του γραφείου. Από την πλευρά του, ο Αβραμόπουλος κράτησε τους υπασπιστές του Πάνου Μπεγλίτη, αλλά όρισε δικής του επιλογής διευθυντή του στρατιωτικού του γραφείου.
http://www.tanea.gr/mikropolitikos/?aid=4673559 

2 σχόλια:

  1. Εκτιμώ ότι κάποτε θα πρέπει οι πολιτικοί μας να σταματήσουν να διορίζουν την αυλή τους και τα εξαπτέρυγά τους και να εμπιστεύονται την στρατιωτική ηγεσία η οποία και να επανδρώνει τις όποιες θέσεις και το όποιο γραφείο.Οι ΕΔ και τα στελέχη τους έχουν πάθει μεγάλη ζημιά από τους κάθε λογής γλυψηματίες υπουργών.Με αυτή τη σκέψη χαιρετίζω τη συμπεριφορά του κ.Ραγκούση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως γίνεται και πάντα όταν πάει κάποιος πολιτικάντης στο ΥΕΘΑ έχει έτοιμους και του υπασπιστάδες του με οναματεπώνυμα μάλιστα, βαθμό, θέση που υπηρετούν κ.λ.π. Μήπως οι γνωστοί τσανακογλύφτες έχουν πολύ πριν καταθέσει το ξίφος τους στα πόδια κάποιων πολιτικών γραφείων περιμένοντας ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.
    Αν ο κος Ραγκούσης κάνει πράξη αυτό που μαθαίνουμε μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή