Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

"Επιστράτευση",λέει ο ΥΕΘΑ ,γιατί "είμαστε σε πόλεμο"

 Ο υπουργός Άμυνας τα τελευταία 24ωρα μιλάει για την οικονομία και για τις προοπτικές της χώρας,περισσότερο απ΄οποιονδήποτε άλλο στην κυβέρνηση και ιδίως περισσότερο από τον υπουργό Οικονομίας.

Από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται ο κ.Βενιζέλος απάντησε στις προτάσεις Σαμαρά και έκανε λόγο για "επιστράτευση" και "πόλεμο".

«Η ώρα της στείρας αντιπαράθεσης και αντιπολίτευσης έχει περάσει προ πολλού και ήδη βρισκόμαστε υπό συνθήκες πραγματικού οικονομικού πολέμου. Άρα χρειάζεται εθνική επιστράτευση.

Η Κυβέρνηση εξετάζει κάθε καλή ιδέα, κάθε συγκροτημένη πρόταση και στα όσα παρουσίασε ο κ. Σαμαράς υπάρχουν στοιχεία τα οποία πράγματι μπορούν και να συζητηθούν, να διερευνηθούν και να γίνουν αντικείμενο ευρύτερης συμφωνίας.

Άλλωστε, παρόμοιες ιδέες και προτάσεις έχει ανακοινώσει η Κυβέρνηση. Παρόμοιες ιδέες –αναφέρομαι σε κάποιες θετικές ιδέες- έχει συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο. Τι αποδεικνύεται λοιπόν; Αποδεικνύεται ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας πρέπει να σταματήσουν αυτή την ακατανόητη και ψευδή αντιπαράθεση υπέρ ή κατά του Μνημονίου. Γιατί το ζήτημα δεν είναι αυτό. Το ζήτημα είναι η εθνική ανασυγκρότηση και η σωτηρία της χώρας».

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=5656

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου