Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Η κυβέρνηση καταδιώκει τους απόστρατους!

pagkalos_12

Αντί να απαντήσουν στις αποκαλύψεις για τις μίζες των 55 εκατομμυρίων ευρώ σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τα γερμανικά υποβρύχια, την περίοδο 2002-2004, στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας από τις σελίδες του γερμανικού περιοδικού «Spiegel», κυνηγούν τους απόστρατους! 


Ο λόγος για τη διαφαινόμενη πρόθεση της κυβέρνησης (που ως γνωστό απεχθάνεται τους στρατιωτικούς και τους ενστόλους γενικότερα), να αλλάξει το νομικό καθεστώς των Ενώσεων Αποστράτων, από ΝΠΔΔ σε ΝΠΙΔ. 

Είναι πλέον κατανοητό σε όλους ότι η πρόθεση της κυβέρνησης, είναι να αποδυναμώσουν τις ενώσεις των αποστράτων, ώστε να μειώσει την επιρροή και την παρεμβατική ισχύ τους. 

Γεγονός είναι πάντως ότι πάνω από 120.000 απόστρατοι, αλλά και οι οικογένειές τους, καθίστανται στόχοι της κυβέρνησης, που επιτίθεται με μανία σε ο,τιδήποτε έχει ΕΘΝΙΚΟ χαρακτήρα. 

Αν μάλιστα ληφθεί υπόψη ότι οι Ενώσεις Αποστράτων δεν επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό, τότε είναι σαφές το ιδεολογικοπολιτικό υπόβαθρο των κυβερνητικών χειρισμών. 

Αυτό είναι το ευχαριστώ της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης στους ανθρώπους που έφαγαν τη ζωή τους στα βουνά και στα λαγκάδια, στις θάλασσες ή παίζοντας τη ζωή τους στον αέρα, για τις υπηρεσίες που προσέφεραν. 

Όπως είδατε λοιπόν, οι περί «παραγωγικότητας» των στρατιωτικών δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, μόνο τυχαίες δεν ήταν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου