Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Παραίτηση Α/ΓΕΣ δεν έγινε δεκτή."Φωτιά" στις κρίσεις.

Την παραίτησή του στη διάθεση του υπουργού Εθνικής Άμυνας έθεσε ο Α/ΓΕΣ αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος, μετά από το θόρυβο που ξέσπασε για την άσκηση "καταστολής πλήθους" από στρατιωτικές δυνάμεις της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας στο Κιλκίς.
Αιτία βέβαια ήταν η "άγνοια" την οποία εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης,κάτι που ερμηνεύθηκε ως "άδειασμα" της ηγεσίας του ΓΕΣ. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο πλευρές ,δηλαδή το ΓΕΣ και ο αναπληρωτής υπουργός και το επιτελείο του βρέθηκαν αντιμέτωπες.

Η παραίτηση δεν έγινε δεκτή από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κι όχι μόνο αυτό. Ο κ.Βενιζέλος επισκέπτεται σήμερα στα Γιαννιτσά το στρατόπεδο 'ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑ",έχοντας δίπλα του τον Α/ΓΕΣ.

Οι κρίσεις για την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων,έμοιαζαν εξαιρετικά αδιάφορες,αλλά τελικά αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον αφού φαίνεται ότι υπάρχει μία τάση που δεν ικανοποιείται με την παραμονή του Α/ΓΕΣ στη θέση του -ήταν υποψήφιος για προώθηση στη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ- αλλά θα επιθμούσε την αποστρατεία του.

Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ που θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις είχε προγαμματιστεί για τις 22 Φεβρουαρίου. Μετά τις "φωτιές" που άναψε ο ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ και τα χακί ΜΑΤ όμως δεν αποκλείεται το ΚΥΣΕΑ να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα,ώστε να επανέλθει η ηρεμία στις κορυφαίες θέσεις της ιεραρχίας. Όποια κι αν είναι αυτή.
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=3188

2 σχόλια:

 1. Αρχηγέ και άργησες και νόθευσες την στάση σου. Όταν μας αποκαλούσαν αυτιστικούς και αντιπαραγωγικούς έπρεπε να παραιτηθείς και όχι τώρα.
  Όταν εντάσουν τους νεότερους - αλλίμονο γι' αυτούς- στο ΙΚΑ έπρεπε να παραιτηθείς.
  Όταν μας έπαιρναν τα Νοσοκομεία μας έπρεπε να παραιτηθείς.
  Τώρα τι φοβήθηκες μη σου προσάψουν Χουντική ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ.
  Αχ αρχηγέ μου , ούτε στο ανάστημα είσαι αρχηγός ,ούτε στη στάση και φοβάμαι ούτε στο ήθος και την αξιοπρέπεια.
  Σε κανένα από εμάς τους νεότερους δεν προκαλείς ΤΙΠΟΤΑ.
  Καταγράφεσαι λοιπόν ως αρχηγός του ΤΙΠΟΤΑ και σου εύχομαι να μην καταλήξεις στη ζωή σου και γενικά ως ΤΙΠΟΤΑ.
  Ένας συνάδελφος που 25 χρόνια ψάχνει για ΑΡΧΗΓΟ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΕ ΚΑΛΗΨΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ...Ν ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή