Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Πρόκληση σοκ από Τουρκία!Υπέρπτηση ελικοπτέρου πάνω από τη Ρω!

Πρόκληση-σοκ από τη Τουρκία!Ελικοπτερο S-70 των τουρκικών ΕΔ πέταξε 200 πόδια πάνω από τη Ρω!

Η πρόκληση έγινε στις 15.24 και το ελικόπτερο είχε εισέλθη στο FIR Αθηνών στις 14.51!Το ελικόπτερο αναχαιτίστηκε από ελληνικά F16.

H πρόκληση ερχεται λίγα 24ωρα μετά τα φιλιά και τις αγκαλιές του Ε.Μπαγίς στο ΥΕΘΑ με τον Δ.Αβραμόπουλο και ένα 24 ωρο πριν έρθει στην Αθήνα ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπάρακ.

Το τουρκικό ελικόπτερο πετούσε στο όριο του FIR από τις 14.51,παρακολουθούμενο από ελληνικά ραντάρ. Ξαφνικά οι χειριστές του έκαναν τη χαμηλή πτήση πρόκληση πάνω από τη Ρω.

Η πρόκληση των Τούρκων δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη αυτή ειδικά τη περίοδο, που ο νυν ΥΕΘΑ φαίνεται να έχει θέσει ως στόχο την περαιτέρω ...σύσφιξη των σχέσεων.Κάτι τέτοιο είναι προφανές ότι δεν μπορεί να συμβεί και η Άγκυρα στέλνει διαρκώς το μήνυμα που κάποιοι στην Αθήνα είτε αδυνατούν,είτε αρνούνται να καταλάβουν.

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=11283

2 σχόλια:

  1. Πίσω από όλα αυτά κρύβονται τα παιχνίδια με την ΑΟΖ. Μήπως επί τέλους θα πρέπει οι ολίγιστοι της πολιτικής να κάνουν επί τέλους κάτι καλό οριοθετώντας την ελληνική ΑΟΖ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ; ΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ; ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΒΟΥΛΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή