Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

Συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις της 17/1/2012.

Οι φορείς αποστράτων των ενόπλων δυνάμεων : ΑΚιΣ, ΑΝΕΑΕΔ, ΚΕΘΑ, ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ, ΣΑΣΜΥΝ, ΣΑ/ΣΤΥΑ, ανακοινώνουν την συμμετοχή τους στην Παναττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας  και πορεία την 17η Ιανουαρίου 2012.

Οι πιο πάνω φορείς καλούμε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους να συγκεντρωθούν και να διαδηλώσουν μαζί μας την Τρίτη 17/1/12 στις 11.00 στην Πλατεία Δικαιοσύνης (έναντι Ξενοδ. Τιτάνια μεταξύ Πανεπιστημίου, Σταδίου, Αρσάκη και Σανταρόζα), ώστε ενώνοντας την φωνή μας με τον υπόλοιπο λαό, τα παιδιά, τους συγγενείς και τους φίλους μας,
·        Να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στην προκλητική κυβερνητική πολιτική που με την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης θα επιφέρει καινούργια καταιγίδα αντιλαϊκών μέτρων.
·        Να αντισταθούμε σε οποιαδήποτε, παραπέρα μείωση των ήδη εξαθλιωμένων συντάξεων και  μετοχικών βοηθημάτων μας , σε νέους φόρους, σε απομείωση των παροχών υγείας και στον απαράδεκτο διαχωρισμό των αποστράτων σε κατηγορίες με αυθαίρετα και αντισυνταγματικά ηλικιακά κριτήρια.
·        Να βροντοφωνάξουμε, ΟΧΙ στην διακύβευση της Εθνικής μας Κυριαρχίας με τη διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων , στο ραγιαδισμό και στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της Πατρίδας μας.

Καλούμε άλλους φορείς αποστράτων των ΕΔ όπως και φορείς των ΣΑ για συντονισμό των ενεργειών μαζί μας.

12/1/2012

Οι διοργανωτές φορείς

ΑΚιΣ, ΑΝΕΑΕΔ, ΚΕΘΑ, ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ, ΣΑΣΜΥΝ, ΣΑ/ΣΤΥΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου