Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Πως μας τα "παίρνουν" οι "φίλοι" μας και μετά πουλάνε τα ίδια όπλα στη Τουρκία!

Η Ελλάδα μέχρι πολύ πρόσφατα ήταν ο καλύτερος πελάτης όλων των μεγάλων πολεμικών βιομηχανιών του πλανήτη. Αμερικανοί,Γάλλοι,Γερμανοί,Ρώσοι, όλοι εδώ πούλαγαν τη …πραμάτεια τους σε τιμές όχι απλά …τσιμπημένες.Εξωφρενικές!
Αυτά θα πείτε είναι λίγο πολύ γνωστά. Τουλάχιστον να μας συμπεριφέρονταν με το σεβασμό που αναλογεί στον “καλύτερο πελάτη”…Ούτε αυτό!

Για να δείτε πόσο…”Κώτσους” μας θεωρούσαν και μας θεωρούν όλοι οι δήθεν φίλοι .Και βέβαια μας θεωρούν γιατί εμείς δίνουμε δικαιώματα.

Αγοράζουμε ένα…κάρο άρματα Leopard από τη Γερμανία του κ.Σρέντερ και της αξιαγάπητης κας.Μέρκελ τώρα και κανείς δεν σκέφτεται να βάλει όρο στις διαπραγματεύσεις ,ότι αυτός ο τύπος άρματος δεν πρέπει να πουληθεί στη Τουρκία. Πληρώνουμε 2,5 δις εμείς και πριν αρχίσουμε καλά,καλά να παραλάμβάνουμε τα άρματα ,οι “φίλοι” μας οι Γερμανοί πουλάνε -μεταχειρισμένα βέβαια - Leopard στους γείτονες.

Τώρα διαβάζουμε από τα
tourkikanea.gr,ότι οι άλλοι “φίλοι” μας οι Ρώσοι,πούλησαν αντιαρματικά Kornet στους Τούρκους! Για τα οποία Kornet,εμείς τους είχαμε κάνει…σεφτέ ως χώρα του ΝΑΤΟ. Πολύ σημαντική λεπτομέρεια: οι Ρώσοι ανακοίνωσαν ότι συζητούσαν με τους Τούρκους από το 2008! Δηλαδή την ίδια εποχή που κυριολεκτικά μας πίεζαν αφόρητα να υπογράψουμε και να αγοράσουμε 450 Τεθωρακισμένα Οχήματα Μεταφοράς Προσωπικού BMP-3 ,πληρώνοντας κοντά στα 2 δις!!!

Μας δουλεύουν κανονικά ή μας φαίνεται;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου