Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Συγκρότηση επιτροπής για τα ΑΩ των πυρομαχικών των 120 χλστ

Με απόφαση του Γενικού Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ Δημήτριου Γεωργιόπουλου συγκροτήθηκε επιτροπή διαπραγματεύσεων για την κατάρτιση της σύμβασης Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων (ΑΩ) από την Προμήθεια 12.000 πυρομαχικών αρμάτων των 120 χλστ. για τα άρματα μάχης Leopard 2HEL και Leopard 2A4.
 Η επιτροπή θα αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με την κατασκευάστρια εταιρία των πυρομαχικών Rheinmetall Waffen und Munition, που θα διεξαχθούν παράλληλα με τις διαπραγματεύσεις σε διακρατικό επίπεδο για την κατάρτιση της κύριας σύμβασης προμήθειας.
 
Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, η επιτροπή που συγκροτήθηκε θα προσκαλέσει σε διαπραγματεύσεις την αντισυμβαλλόμενη εταιρία RWM, με σκοπό τη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων, και την κατάρτιση κοινά αποδεκτού σχεδίου Σύμβασης ΑΩ, συνυπογεγραμμένου από την επιτροπή και από αρμοδίως εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο της αντισυμβαλλόμενης εταιρείας.
 
Μάλιστα η απόφαση επισημαίνει ότι στο πρακτικό που θα ολοκληρώσει τη διαδικασία, θα πρέπει να περιέχεται ρητή διατύπωση ότι με το εν λόγω σχέδιο σύμβασης ικανοποιούνται οι απαιτήσεις της υπηρεσίας και να καλύπτονται επαρκώς τα συμφέροντα του Δημοσίου.
http://www.defencepoint.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2826:-120-&catid=27:industry-greece&Itemid=56
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου