Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΚΕΤΑ , ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Νο 2


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
Μελισσών 10, ΤΚ 14564 ,      Κηφισιά , Αττική,Τηλ&Φαξ:211-7000036 
E-mail: 2010akis@gmail.com  και info@akis2010.net

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΡΚΕΤΑ , ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Νο 2
Αγαπητοί  συνάδελφοι,
Έκπληκτοι και άναυδοι παρακολουθήσαμε από το βήμα της Βουλής τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και πρώην ΥΠΕΘΑ κο Βενιζέλο να «φτύνει» με απερίγραπτο κυνισμό όλους εμάς που υπηρετήσαμε την Πατρίδα για 25, 27, 29, 31,  32,  35  πραγματικά ή και πλασματικά  χρόνια επειδή είμαστε κάτω των 55 ετών.
Ακούσαμε να μας εξομοιώνει με όλους τους δημοσίους υπαλλήλους , παραγνωρίζοντας ουσιαστικά την οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα του δικού μας λειτουργήματος.
Κε Υπουργέ σας προσκαλούμε να πάτε στους Τάφους του Ηλιάκη , του Γιαλοψού, του Παπασπύρου, του Δερμάρη , του Καραθανάση ,του Γκιώκα, του Μαντατζή, του Παπαναστασίου  του….,  του…., του…… , του……, του……, του…., του…… , του…..,  του ……… και να απευθυνθείτε σ΄ αυτούς για την απηνή δίωξη εναντίον ΤΟΥΣ που ετοιμάζετε.
ΟΛΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 55!!!!!
Να τους πείτε αυτά που λέτε επισήμως και να είστε βέβαιος ότι θα σας απαντήσουν  κι αυτοί ανάλογα.
ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.
Ατέλειωτες ώρες εργασίας χωρίς αμοιβή, μετακινήσεις με διάλυση οικοσκευών και ανυπολόγιστη ψυχική διατάραξη της οικογενείας μας, πληρωμές ενοικίων, πτήσεις , καταδύσεις, πτώσεις  με κίνδυνο της ζωής μας ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ.
Με νομοθετικά τερτίπια και αντισυνταγματικούς διαχωρισμούς μας στοχοποιήσατε και τώρα μας εκτελείτε.
Δεν ζητάμε καμία προνομιακή μεταχείριση έναντι των υπολοίπων δοκιμαζόμενων Ελλήνων πολιτών όπως σκόπιμα και αντιδημοκρατικά παρουσιάζεται το θέμα μας. Ζητάμε ίση μεταχείριση και αναγνώριση του έργου μας προς την Πατρίδα καθώς και την εφαρμογή των νόμων που αυτή τη στιγμή με εντολές ξενόφερτων προστατών καταλύετε. 
Ούτε αυτό το καταλάβατε. Και συνεχίζετε την δίωξη εμφανιζόμενος μάλιστα και σαν τιμητής της περιφρούρησης των Στρατοπέδων μας.
 Έλεος πια με την υποκρισία και την κοροϊδία.
Αφού λοιπόν αναδρομικά και αντισυνταγματικά μας αφαιρείτε τα όσα με τον κόπο μας κερδίσαμε,  δεχόμαστε να συμψηφίσουμε την αμοιβή μας για υπερωριακή απασχόληση με τις εισφορές ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ;
Τα πλασματικά χρόνια κε Υπουργέ είναι κατ’ ευφημισμό πλασματικά, είναι απολύτως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Είναι ένα «αντίδωρο» της Πολιτείας γιατί δεν ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.
Ούτε αυτό το αναγνωρίζετε κε Υπουργέ.
Προφανώς κατά την τελευταία επίσκεψή σας σε κάποιο ακριτικό φυλάκιο, ή σε μια βόλτα σας εν πλώ στο Αιγαίο με 7 μποφόρ, ή σε κάποια πτήση ή πτώση σας με εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες  καταφέρατε να το διαπιστώσετε.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ο κος Βενιζέλος και ο κος Μπεγλίτης μας υπέδειξαν ποιος δρόμος μας απέμεινε. Ο δρόμος της δράσης και της κινητοποίησης. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ!!!!! Και όσοι συνάδελφοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι θα τους σώσει κάποιος άλλος ή ότι δεν μας ταιριάζει το πεζοδρόμιο και οι αγώνες ας καθίσουν στον καναπέ τους κι αλλοίμονο σ’ αυτούς .
Αν και τώρα δεν ξεσηκωθούμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αν και τώρα δεν δείξουμε τη δύναμή μας τότε «καλά μας κάνουν».
Ας αφήσουμε λίγο τη μάχη του πληκτρολογίου κι ας δώσουμε τη μάχη στο «πεδίο»
19 Οκτωβρίου 2011 στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ακαδημίας καλούμε τα μέλη μας αλλά και όλους τους συναδέλφους να προσυγκεντρωθούμε και στη συνέχεια να συνενωθούμε και με τους άλλους συναδέλφους εμπρός από την παλιά Βουλή ( άγαλμα Κολοκοτρώνη)  που θα έρχονται από διάφορα σημεία. Στη συνέχεια θα συνεχίσουμε προς το Σύνταγμα μαζί με όλους τους Έλληνες πολίτες και θα πάμε προς τη Βουλή. Λεπτομέρειες θα σας κοινοποιηθούν μέσω των ιστοσελίδων μας μετά τη σύσκεψη του Συντονιστικού μας οργάνου την Δευτέρα το απόγευμα.
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011
Για την Α.Κ.Ι.Σ
Ο Πρόεδρος
Ανχης ε.α  Χρήστος  Γ. Χρηστίδης
 

6 σχόλια:

 1. Στέλιος Καστραντάς15 Οκτωβρίου 2011 - 10:45 μ.μ.

  Όπως δήλωσε ο πρόεδρος εφετών Στερεάς Ελλάδος η Κυβέρνηση νομοθετεί υπό καθεστώς μειωμένης Εθνικής Κυριαρχίας.
  Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό καθεστώς κατοχής και η Κυβέρνηση απλώς εκτελεί τις εντολές των "κατακτητών" της που σε μία light εκδοχή αναφέρονται ως δανειστές.
  Είναι λυπηρό ότι η σημερινή Κυβέρνηση με την ανοχή ή την ένοχη σιωπή του συνόλου των πολιτικών κομμάτων έχει μετατρέψει τη Χώρα σε Χωματερή και τους Έλληνες σε υπό απόσυρση προϊόντα.
  Ίσως είναι σκόπιμο να θυμήσουμε προς πάσα κατεύθυνση τις παραγράφους 3και4 του ακροτελεύτιου άρθρου 120 του Συντάγματος που λέει:
  " 3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
  4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΙΣ 19!!!
  ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΩΣ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΚΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αγαπητοί συμπολίτες και συναγωνιστές. Είμαι γυναίκα, δεν ανήκω στο στράτευμα, παρακολουθώ όμως την απηνή δίωξη που υφίσταται το ελληνικό στράτευμα και νιώθω τον κίνδυνο να ανασαίνει στο σβέρκο μου. Διότι αφού μας κομμάτιασαν σαν κοινωνία και προσπάθησαν να μας στρέψουν τον έναν απέναντι στον άλλον, τώρα χτυπάνε, οι θρασύτατοι, και αυτούς που εξ ορισμού αλλά και με αποδείξεις έχουν τάξει τη ζωή τους στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΥ. Μάλιστα, το παίρνω προσωπικά. Όταν πετάτε για να αναχαιτίσετε, όταν περιπολείτε στο Αιγαίο, όταν ξεπαγιάζετε στα ακριτικά φυλάκια το κάνετε για εμένα προσωπικά, τα παιδιά μου και το μέλλον μου. Τα θρασίμια αυτά που παριστάνουν ότι μας κυβερνούν, νομίζουν ότι η κοινωνία και το στράτευμα θα σταθούν με εχθρότητα μεταξύ τους, τάχα μου και δήθεν μου λόγω "δημοκρατικών ανακλαστικών". Κι εμείς λέμε: ακριβώς λόγω των δημοκρατικών ανακλαστικών μας, πολίτες και στρατός θα συμπαραταχθούν στο πεδίο απέναντι στον κοινό εχθρό που είναι οι προδότες που υφάρπαξαν την εξουσία και λεηλατούν το μέλλον μας. Στέκομαι με αισιοδοξία απέναντι σε αυτήν τη λαίλαπα για ένα λόγο: διότι είναι η ευκαιρία μας να επαναπροσδιορίσουμε τις συμμαχίες μας, τις αρχές μας, τις αξίες μας και τους στόχους μας. Κάπου ανάμεσα στον καναπέ και στο τζακούζι μας έπεσε το κλειδί της ύπαρξής μας και δεν κάναμε τον κόπο να το ψάξουμε. Τώρα, ως διά μαγείας είναι πάλι στα χέρια μας. Ενωμένοι θα παλέψουμε απέναντι στον μόνο εχθρό: τα αρπακτικά που προσπαθούν να μας φάνε νομίζοντας πως είμαστε νεκροί. Δεν είμαστε όμως. Είμαστε ζωντανοί όσο ποτέ και σοφοί όσο ποτέ. Αυτός ο Οκτώβριος θα περάσει στην ιστορία όπως και ο τιμημένος του 40. Σας υπόσχομαι πως μετά την απελευθέρωση οι μανάδες, εμείς, θα οργανώνουμε τις παρελάσεις προς τιμή του στρατεύματος που όσο και να το θέλουν οι μειοδότες δεν σκυλεύεται και δεν αμαυρώνεται στη συνείδησή μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι στρατιώτες. Και θέλουμε τους αξιωματικούς μας στην πρώτη γραμμή. Και το ξέρουμε πως θα είστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΡΚΕΤΑ , ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Νο 2. Το νούμερο 3 πότε βγαίνει? Μου θυμίζει τον Σαμαρά αυτό με τα Ζάππεια του. Έπρεπε ήδη να είχαν βγει τα τανκς, να συλλαμβάνετε τους πολιτικούς που πρόδωσαν την πατρίδα και να είχαν εκτελεστεί με συνοπτικές διαδικασίες. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για να περνάει την ώρα του ο Έλληνας και να έχει μια αμυδρή ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει. Άν δεν πέσουνε κορμιά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Και υπάρχουν δύο επιλογές, ή να πέσουμε πολεμώντας ή να πέσουμε πεινώντας. Και επειδή οι Έλληνες "πιαστηκαν" στον ύπνο, απο την προδοσία του Jeffry, θα πεινάσουμε κύριοι. Η πείνα που υπέστη ο Ελληνικός λαός απο την κατοχή των Γερμανών το 1941, θα μοιάζει με παιδικό πάρτι μπροστά στην πείνα που θα υποστούν οι επόμενες γενιές μας.
  Όσο για την συγκέντρωση μεθάυριο στις 19, να μαζευτούμε, να πάμε να φωνάξουμε, να ουρλιάξουμε, να γιουχάρουμε τους προδότες μας, να φάμε και λίγα καπνογόνα, και λίγο ξύλο και άντε να πάμε σπίτια μας μετά (αν τα βρούμε ακόμα εκεί) να πέσουμε για ύπνο και την άλλη μέρα να κοκορευόμαστε ότι πράξαμε το καθήκον απέναντι στο Σύνταγμα και τον λαό μας. Για ένοπλο αγώνα κατά των δολοφόνων του Έθνους μας ούτε λόγος φαντάζομαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Χρήστος Γ. Χρηστίδης17 Οκτωβρίου 2011 - 1:20 μ.μ.

  Κε Ανώνυμε των 10:23,
  Επειδή είμαι ο υπογράφων των ανακοινώσεων Νο1 και Νο2 σας διαβεβαιώνω ότι απλά δείχνουν την άνοδο του επιπέδου αγανάκτησης.
  Είναι "εξαιρετικά δηκτικός" ο τρόπος που προτείνετε διάφορα πράγματα ειδικά περί ενόπλου αγώνα.
  Προτείνετα την έξοδο των Τανκς και λησμονείτε ότι το αντιστρατιωτικό σύνδρομο και ο κομπλεξισμός ορισμένων διαπερνά εδώ και 37 χρόνια τη ραχοκοκκαλια των Ενόπλων Δυνάμεων.
  Λησμονείτε προφανώς ή ίσως και να μην το γνωρίζετε ότι ως νέοι συνάδελφοι μένοντας τότε στην Ελληνική Κυψέλη ,όταν ήταν κάποιες επέτειοι και φορούσαμε στολή αποφευγαμε να περνάμε κάτω από τα μπαλκόνια για να μη μας πετάξαν καμιά γλάστρα.
  Δεν γνωρίζετε ή το παραγνωρίζετε ότι οι υπηρετούντες συνάδελφοι ασχέτως με το αν είχαν γεννηθεί καν μεταξύ των ετων 1967-1974 διώκονται από μερίδα του Τύπου αλλά και της Πολιτικής Ηγεσίας του τόπου ως Χουντικοί!!!!
  Προτείνετε επαναστατικές ιδέες και δεν βάζετε καν το όνομά σας κάτω από τα προτεινόμενα.
  Δικαιολογώ την αγανάκτησή σας και την ίδια ακριβώς νοιώθω κι εγώ και χειρότερη μάλιστα.
  Όταν ξεπουλήθηκα στα Ίμια , όταν ξεπρόβόδισα στο τελευταίο τους ταξείδι αγαπητούς συναδέλφους,όταν ..............
  Να είστε καλά και καλή αντάμωση σε όποιο πεδίο κι αν προκύψει εγώ θα είμαι εκεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή