Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Βολές Μπεγλίτη κατά Βενιζέλου-Πετσάλνικου για τα στρατόπεδα.

“Σταύρωσε” όσους πάνω από “την άμυνα της χώρας” βάζουν “την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών και μικροκομματικών σκοπιμοτήτων”, ο αναπληρωτής ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης. Το όνομα του …Εσταυρωμένου Προέδρου της Βουλής Φ.Πετσάλνικου δεν το ανέφερε,αλλά όλοι το κατάλαβαν.Τα καρφιά βέβαια πάνε και προς τον ΥΕΘΑ Ευάγγελο Βενιζέλο κι αυτή είναι η πρώτη φορά που εμφανώς οι δύο υπουργοί είναι σε απέναντι όχθες.

Από τη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι ο Π.Μπεγλίτης υπερασπίστηκε το κλείσιμο του κέντρου νεοσυλλέκτων στη Κόρινθο και “έβαλε κατά ριπάς” εναντίον όσων έθεσαν αιτήματα για να παραμείνουν στρατόπεδα ανοιχτά ,αλλά και όσων προφανώς τα ικανοποίησαν. Δηλαδή του ΥΕΘΑ Ε.Βενιζέλου.

“Ως πολιτικός και κυρίως ως μέλος της ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, βάζω πρώτα από όλα την άμυνα της χώρας, την εξυπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων, την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας κι όχι την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών και μικροκομματικών σκοπιμοτήτων που τις είδαμε δυστυχώς να εμφανίζονται και να επιβάλλονται στο παρελθόν.
 Αναλαμβάνω την ευθύνη χωρίς να υπολογίζω το πολιτικό κόστος, χωρίς να κρύβομαι πίσω από τέτοιου είδους πρακτικές.

Το 6ο Σύνταγμα Πεζικού μπορεί να αποδοθεί στην τοπική κοινωνία, να αναπτυχθούν υποδομές, γιατί εκεί βρίσκεται το μέλλον και η ανάπτυξή της Κορινθίας. Το 6ο Σύνταγμα Πεζικού δεν εξυπηρετεί πλέον ούτε τις ανάγκες της τοπικής οικονομίας, ούτε τις ανάγκες των ενόπλων δυνάμεων .

Η Κορινθία θα πρέπει να είναι υπερήφανη για την Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι και την εγκατάσταση του 747 Τάγματος Μηχανικού που εξυπηρετεί επιχειρησιακούς και κοινωνικούς στόχους»,δήλωσε ο Μπεγλίτης και το θερμόμετρο στο ΥΕΘΑ έχει ανέβει αισθητά.
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=5226

3 σχόλια:

 1. Κε ΥΦΕΘΑ τους κοινωνικούς στόχους γνωρίζετε εσείς , τους επιχειρησιακούς αφήστε τους να τους σχολιάσουν άλλοι "πιο ειδικοί" από εσάς.
  Πολύ όψιμος ο πόνος σας για την υπεράσπιση της Πατρίδας μας. Κλαυσίγελος ο οδυρμός σας και οι πατριωτικές σας κορώνες.
  Εντολές του Πρωθυπουργού εκτελείται από το το πόστο σας στο Υπουργείο, ελέγχοντας τον "αντίπαλο" του ΓΑΠ κο Βενιζέλο.
  Όχι ότι αυτός είναι καλύτερος αλλά τα ζάρια για το χιτώνα του "Εσταυρωμένου" πρέπει να τα κουνάνε περισσότεροι του ενός.
  Αποτύχατε παταγωδώς κύριοι, καταλάβετέ το . Δεν πείθετε και δεν συγκινείτε κανένα πλέον με τις πομπώδεις δηλώσεις που κάνετε κατά καιρούς.
  Η εθελοντική σας αποχώρηση στον Βόρειο ή το Νότιο Πόλο θα ήταν σωτηρία για τον τόπο , αλλά φοβάμαι να το προτείνω επειδή θα καταδικαστώ ομόφωνα από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΙΓΚΟΥΙΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπορεί να μου πει κάποιος ένα δημόσιο οργανισμό που παραχωρεί την περιουσία του τσάμπα στη τοπική κοινωνία;Ποιο θα είναι το αντάλλαγμα αυτής της τσάμπα παραχώρησης;Τα περί Εθνικής Άμυνας και Εθνικής Ανεξαρτησίας ας τα αφήσει ο κ.Μπεγλίτης γιατί δεν πιάνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οταν έρχεται ο χρόνος για να αποχωρήσειένας πολιτικός πρέπει να το κάνει για να έχεικαι λίγη αξιοπρέπεια,αλλά έτσι θα προσφέρει περισσότερα στην Πατρίδα.Ο Παπαδιαμάντης λοιπόν λέειτα εξής για την κακοδαιμονία των πολιτικών καιτην γενεαλογία της πολιτικής<Η αργία εγέννησε την πενίαν,η πενία έτεκε την πείναν,η πείνα παρήγαγε την όρεξη,η όρεξη εγέννησε την αυθαιρεσίαν,η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστεία καιη ληστεία εγέννησε την πολιτική.Αυτή είναι η καταγωγή του τέρατος τούτου.Πρέπει λοιπόν να αλλάξουν οι ίδιοι,διαφορετικά η χώρα θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.Φτάνει πια ο εμπαιγμός της πίστης μας καιτης πατρίδας.Μας έκαναν να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι δηλαδή ελεύθεροι και ζωντανοί άνθρωποι.Άν οι πολιτικοί μας δεν τολμήσουν το σωτήριο αυτό βήμα,τότε πλέον εναπόκειται σ'όλους εμάς τους πανέλληνες να αντισταθούμε ενάντια σ'αυτούς που μας οδήγησαν στο θλιβερό σημερινό μας κατάντημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή