Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ Κ.Κ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΑΑΣ

 Η Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών σεβόμενη ,με βάση το καταστατικό της, το θεσμικό ρόλο της ΕΑΑΣ και εκτιμώντας ότι οι εκλογές στις 26  Φεβ. 2011  θα πρέπει να αποτελέσουν τη χρυσή ευκαιρία για την πλήρη ανανέωσή της, προτείνει μία από κοινού εμφάνιση όλων των υποψηφίων προέδρων της ΕΑΑΣ με σκοπό την παρουσίαση των προγραμμάτων- σχεδίων δράσης τους που έχουν ήδη εξαγγελθεί, σε τόπο και χρόνο που εσείς θα αποφασίσετε και με συντονιστή, πρόσωπο κοινής σας αποδοχής.

 Σας προτείνουμε επίσης στην υπόψη συγκέντρωση να υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων καθώς και η κατάθεση προτάσεων από τους παρισταμένους ώστε να διευκολυνθεί το  σύνολο των συναδέλφων στην αποκρυστάλλωση γνώμης για την επιλογή τους .

Ευχόμενοι καλή επιτυχία σε σας προσωπικά , αλλά και σε όλους τους συνυποψήφιους σας.

                                                                                           Μετά Τιμής
                                                                          Ο Πρόεδρος της προσωρινής ΔΕ
                                                                          Ανχης ε.α Χρήστος Γ. Χρηστίδης

4 σχόλια:

 1. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία.Ας ελπίσουμε ότι οι υποψήφιοι της ΕΑΑΣ θα αποδείξουν ότι διακατέχονται από δημοκρατικές αρετές και δεν φοβούνται τον διάλογο καθώς και την αντιπαράθεση θέσεων και προγραμμάτων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπράβο παιδιά τους πετάξατε το μπαλλάκι. Αντέχει κανένας τους ; Μπορούν άραγε να συννενοηθούν ;Τώρα θα αποδείξουν αν τα προγράμμαατά τους τα πιστεύουν ή απλά ειναι πολιτικάντικα μανιφέστα; Να μας πουν ανοιχτά τι προτείνουν για τους Αστυνομικούς;
  Αλλιώς και πάλι "ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κοινή εμφάνιση; Τι πήρατε ,ληγμένα ; Ο Χατζής δεν μιλάει με το συμμαθητή του τον Παρίση. Ο Μαυροδόπουλος βρίζεται με τον Παρίση. Ο Κοράκης δεν λέει κουβέντα και μιλάει μόνο με τους Αστυνομικούς. Για τον Κρασσά δεν ξέρω αλλά θα ήθελα να μάθω τι λένε οι 78άρηδες συμμαθητές του.
  Αντε γεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εχω την γνώμη ο,τι κάποιοι υποψήφιοι εκ των προέδρων,χπησιμοποιούν μεθόδους ,που δεν τιμούν το λειτοτουύργημά μας.Πρέπει η εκλογή να είναι προιόν ελεύθερης βούλησης και όχι παρασκινιακής.Πρέπει να έχουν υπόψιν τους πώς θα διοικήσουν,αν η εκλογή τους είναι παρασκηνιακή

  ΑπάντησηΔιαγραφή