Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Μια υπενθύμιση για το τι μας περιμένει...


Μια απλή υπενθύμιση μέτρων του μνημονίου, τα οποία αναγράφονται στις πρώτες 200 από τις 1178 συνολικά σελίδες. Με τις υγείες μας... 
  • ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορεί να υποθηκεύσει ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το χρέος της... (Γι'αυτό όταν είπε η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!)

  • Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του. Δηλαδή μπορεί να δανειστήκαμε απο τη Γερμανία αλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!! (Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος)
  • Η σύμβαση διέπεται απο το Αγγλικό δίκαιο
  • Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία, 6,2 για τα επόμενα χρόνια και +2% τόκοι υπερημερίας εαν έχει λήξει το δάνειο, επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!
  • Η Ελλάδα εαν δεν πληρώσει κάποιο απο τα παλαιότερα δάνεια και όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα, που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορει να εκταμειεύσει χρήματα απο το μηχανισμό και υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.
  • Για να είναι νόμιμη, να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση, δεν χρειάζεται καμιά αλλη πράξη παρά μόνον την υπογραφή του Παπακων/νου και τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου οικονομικών και του υπουργείου δικαιοσύνης (χούντα έχουμε και θα υπογράφει ο υπουργός εν αγνοίαν της κυβέρνησης, υπουργός θα υπογράφει; ούτε καν ο πρωθυπουργός για να εκταμειεύεται το δάνειο; ούτε ψήφιση στη βουλή, ούτε καν υπογραφή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ούτε καν γνωμοδότηση!!!!)
  • Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαικής ένωσης και τα συνταγματικά δικαστήρια των δανιστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαικό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανιστή αντίστοιχα. Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τετοια προσφυγή! Αφήστε που δεν έχουμε και συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας, αλλά απο κει και πέρα υπάρχει το διεθνές αλλα μας δένει τα χέρια. Θα πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας, για τους Αγγλους στης Αγγλίας!!! Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία απο νομικές διαδικασίες σε σχεση με την παρούσα σύμβαση. Όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή και εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία
Όπως καταλαβαίνουμε, ούτε σε διεθνές δικαστήριο δεν μπορούμε να προσφύγουμε... Καμιά ασυλία για τα περιουσιακά στοιχεία... Υποθηκεύτηκε η χώρα μας... Πάει η διεθνής κυριαρχία... Σε 3 χρόνια θα έρθουν να τα πάρουν όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου