Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Γιατί η Ν.Δ. θέλει να φύγει ο Π.Μπεγλίτης - Ονόματα διαδόχων

Εντελώς αρνητικά μηνύματα θα έστελνε στο προσωπικό των Ε.Δ. τυχόν αποδοχή από τη Ν.Δ. της παραμονής  του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π.Μπεγλίτη στην ηγεσία των Ε.Δ. μία εβδομάδα μετά το «πραξικόπημα» με τον αποκεφαλισμό καθαρά για να εξυπηρετηθούν ιδιοτελείς κυβερνητικοί σκοποί.
Αυτό αναφέρουν έγκυρες πηγές της Ν.Δ., στο defencenet.gr οι οποίες μάλιστα λένε ότι «Πως είναι δυνατόν να δεχθούμε τον Π.Μπεγλίτη ως υπουργό Άμυνας έστω και για 90 ημέρες ακόμα, όταν όχι μόνο εκτέλεσε ένα κανονικό πολιτικό πραξικόπημα, αλλά μίλησε με τον τρόπο που μίλησε τις παραμονές της 28ης Οκτωβρίου για τους Θεσσαλονικείς. Είναι σκληρός «παπανδρεϊκός» και ικανός για όλα. Απλά δεν του έχουμε εμπιστοσύνη».

Σημειώνουμε ότι την περασμένη Τρίτη κάλεσε τους τέσσερις Αρχηγούς και τους είπε ότι αποστρατεύονται, ΜΕΤΑ την ανεξαρτητοποίηση της Μιλένας  Αποστολάκη και αφού η κυβέρνηση κατέρρεε, για ένας απλό λόγο όπως αποδείχθηκε: Για να δικαιολογήσει το βράδυ ο Γ.Παπανδρέου μιλώντας στους ηγέτες της Ε.Ε., ότι «Ετοιμαζόταν πραξικόπημα στην Ελλάδα και για αυτό κατέφυγα στο δημοψήφισμα»!
Αν είχαν μείνει οι τέσσερις Αρχηγοί, που λόγω εμπειρίας αποτελούσαν εγγύηση ασφάλειας δεν θα ήταν τόσο έντονο το πρόβλημα. Αλλά οι διάδοχοί τους θεωρούνται (τουλάχιστον οι τρεις από αυτούς) «σκληροί» φιλοκυβερνητικοί  με κορυφαίο βέβαια τον Α/ΓΕΕΘΑ ο οποίος έφτασε να κάνει στην ημερήσια διαταγή υπαινιγμούς για … πραξικόπημα!
Λύσεις για την θέση του υπουργού σε αυτό το βραχύβιο αλλά κρίσιμο διάστημα, υπάρχουν πολλές για τη Ν.Δ. από μία τεράστια δεξαμενή άξιων πρώην στελεχών που έχουν περάσει από το υπουργείο Άμυνας: Δ. Γράψας, Π.Χηνοφώτης (πρώην αρχηγοί ΓΕΕΘΑ με υψηλή πολιτική αντίληψη υπεραρκετοί για 90 ημέρες), ο πρώην Α/ΓΕΝ Δ.Γούσης, ακόμα και οι απελθόντες πρώην Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος και Α/ΓΕΕΘΑ,  Ι.Γιάγκος…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

 1. ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΓΡΑΨΑ!!!
  ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΑΝΑΗ ΟΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΤΖΙΜΑ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ;
  ΔΕΝ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΎΜΑΣΤΕ;
  ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΝΙΑ ΜΑΣ;
  ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ!
  ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. χρειαζεται σοβαροτητα,οχι και ο Γραψας ΥΕΘΑ αυτος επρεπε να ειχε φυγει κλωτσηδον απο το στρατευμα απο το βαθμο του αντισυνταγματαρχη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή