Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Άγριο γιουχάϊσμα Μπεγλίτη στη Θεσσαλονίκη.Βίντεο

Δύσκολες ώρες περνάει ο ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης. Γιουχαϊστηκε άσχημα από το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο, έξω από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Κι έπεται η παρέλαση. Ο Μπεγλίτης έιναι σε ...επικίνδυνη αποστολή και μάλλον το κατάλαβε ήδη.


Μάλιστα ένας από τους συγκεντρωμένους, όταν είχε μπροστά τους δύο υπουργούς τους είπε... το αμίμητο: ''Καλά, δεν ντρέπεστε; Έρχεστε και κουρεμένοι''; Λίγο αργότερα ακόμη ένας αγανακτισμένος επιτέθηκε φραστικά στον κ. Μαγκριώτη: ''Σε ψηφίσαμε και είσαι ανίκανος. Να φύγεις κλέφτη'' του είπε χαρακτηριστικά.

Νέες ακόμη εντονότερες αποδοκιμασίες κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας κατά την αποχώρησή του από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου. Μάλιστα κάποιοι επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να τον πλησιάσουν αλλά δεν τους το επέτρεψαν οι αστυνομικοί.

Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο ο πρόεδρος του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών Γ.Δημαράς τόλμησε να κάνει δηλώσεις καθώς λόγω του τεταμένου κλίματος κανείς άλλος από τους πολιτικούς δεν ήθελε να σταθεί μπροστά στα μικρόφωνα


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟhttp://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=9314

2 σχόλια:

  1. Μάλλον του έχει κοπεί ο ομφάλιος λώρος με το λαό και κάνει ότι δεν καταλαβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΄΄Τραμπούκος΄΄28 Οκτωβρίου 2011 - 7:08 μ.μ.

    Γιατί άραγε??? Μήπως είπε κάτι που δεν έπρεπε και τον κράξανε??? Που πας ρε καραμήτρο θα έλεγε κάποιος άλλος αλλά βλέπειςπήγε να τοπαίξει και τσαμπουκάς Αλήθεια είναι και δεν το ξέρουμε!!!
    Απο δω και πέρα θα υπογρ'αφω σαν ΄΄τραμπούκος΄΄ γιατί τόσα χρόνια το ΓΕΣ με ανεχότανε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή