Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Συγκλονιστική επιστολή προς κ. Υ.ΕΘ.Α.

Παρακαλώ να ενημερώσετε τον κύριο Υπουργό, ότι καταγόμαστε απο την Πελοπόννησο. Εγώ απο ένα χωριό κοντά στο Αίγιο και η σύζυγός μου απο την ορεινή Κορινθία (απο το Τιτάνη ή Βοϊβοντά Κορινθίας). Ημασταν ψηφοφόροι του και μπορεί να το διασταυρώσει γιατί έχει τον τρόπο με τους ανθρώπους του,(ξέρει αυτός). Και για να δώσω βαρύτητα στο θέμα, να του πείτε ότι ο αείμνηστος πεθερός μου Σπύρος Καρκούλας, ήταν ένας απο τους 10 ιδρυτές του ΠΑΚ της Γερμανίας. Δια του λόγου το αληθές, μπορεί ο Υπουργός να ρωτήσει την Βάσω Παπανδρέου και τον Απόστολο Κακλαμάνη, τον οποίο ο πεθερός μου βοήθησε ενώ τους έπιασαν επί χούντας.

Πείτε επίσης στον Υπουργό, οτι ποτέ άν και είμαστε εγγεγραμένα μέλη του ΠΑΣΟΚ δεν ζητήσαμε το παραμικρό και πάντα βαδίζαμε προσωπικά και επαγγελματικά με τις δικές μας δυνάμεις και σπουδές.
Για να μην σας απασχολώ παραπάνω, πείτε στον Υπουργό ότι απο τον Βοϊβοντά και παρακάτω, δεν πρόκειται να δεί ψήφο. Να μας ξεχάσει, όπως ξέχασε και απο που προήλθε και τι έλεγε προεκλογικά και σαν αντιπολίτευση.
Μπορεί βέβαια επειδή είναι “αρεστός” να μπεί σε κανά επικρατείας, αλλά άν πάει με ψήφο, θα έχει την κατάληξη της Κουτσίκου και άλλων δεξιών. Μετά να έρθει να μας πεί την θεωρία του περί “πάταξης¨” των αποστράτων.
Μετά τιμής
Συνέλης Παντελής αξιωματικός ΠΝ εν αποστρατεία.
μέλος ΔΣ της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ
(και ηλικιακά, κάτω των 55 ετών. Δεν ξέρω άν τον ενδιαφέρει τον Υπουργό, αλλά πείτε του άν δεν σβήσετε έντρομοι το mail μου, ότι έμεινα 25 έτη στο Πολεμικό Ναυτικό, τα 19 εξ αυτών στο Υποβρύχιο ΤΡΙΤΩΝ, και αποστρατευόμενος έγινα αναθεματισμένος Ελλην πολίτης).

1 σχόλιο:

  1. Δεν είσαι ο μοναδικός στον οποίο "σερβίριζε" υποσχέσεις και ευχαριστίες.Τώρα τον ενημερώνω ότι θα πρέπει να μη εμφανίζεται πλέον στο Νομό γιατί έχουμε πολύ γιαούρτι για "μάσκα προσώπου". Και να φροντήσει να κλείσει καλή θέση σε αεροπλάνο όταν θα φύγει νύχτα, και να μη ξαναπατήσει ποτέ στον τόπο που πρόδωσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή