Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
Μελισσών 10, ΤΚ 14564 , Κηφισιά , Αττική. Τηλ&Φαξ:211-7000036
Ε-mail: : 2010akis@gmail.com  και info@akis2010.net

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Θέμα :  Ποιος Κοροϊδεύει Ποιον ;
Αγαπητοί  συνάδελφοι,
1. Όπως ήδη γνωρίζετε, στις 16-11-2011 το ΔΣ του ΜΤΣ πήρε ομόφωνα  την απόφαση για την χρονική μετάθεση καταβολής του μερίσματος έτους 2012 κατά ένα τρίμηνο. Το πλήρες πρακτικό της απόφασης αυτής δημοσιεύθηκε από την ιστοσελίδα και το blog μας.
2. Στις  9-12-2011 η παραπάνω απόφαση ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΜΤΣ καθορίζοντας ρητά συγκεκριμένες ημερομηνίες καταβολής του μερίσματος.
3. Στις 20-12-2011 στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Εθνική Ηχώ» της ΕΑΑΣ δημοσιεύθηκε ανακοίνωση με την οποία πληροφορούμαστε ότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω και ότι από… «έγκυρες πηγές» το μεν μέρισμα του ΜΤΣ  θα επιδιωχθεί να δοθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2012, του δε ΕΚΟΕΜΣ στις 15 Ιανουαρίου 2012.
4. Εύλογα λοιπόν , μετά από τα παραπάνω, διερωτόμαστε και  εμείς , ποιός τελικά λέει την αλήθεια;
5. Μήπως οι… «έγκυρες πηγές» , που επικαλείται η ΕΑΑΣ και για να  ρίξουν στάχτη στα μάτια   αποφάσισαν ,ύστερα και από τις αντιδράσεις, να μας κοροϊδέψουν για άλλη μια φορά;   Μήπως έχει ήδη αποφασισθεί να δοθεί  το μέρισμα ενωρίτερα αλλά ένα μέρισμα συμβολικό ή κουτσουρεμένο κατά επί πλέον 50% όπως οι σχετικές εισηγήσεις του Γεν. Δντή Ταξχου κ. Τσελεκίδη και του Προέδρου Υπτγου (ε.α)  κ. Σωτηρόπουλου;  Εάν πράγματι κάτι τέτοιο απεργάζονται καλλίτερα να το ξεχάσουν όσο είναι νωρίς.
6. Αλήθεια για το ΕΚΟΕΜΣ στην ανακοίνωσή της η ΕΑΑΣ δεν μας λέει εάν το μέρισμα θα δοθεί στο περισυνό κουτσουρεμένο ύψος ή θα περικοπεί περαιτέρω ,όπως φημολογείται, κατά  10% τώρα και 15% στη συνέχεια;
7. Αν πάλι τελικά τα μερίσματα δοθούν ενωρίτερα και χωρίς περικοπές στις ημερομηνίες που δημοσιεύει η «Εθνική Ηχώ» τότε έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι οι πιέσεις που ασκήσαμε προς κάθε κατεύθυνση «έπιασαν  τόπο». Αν πάλι όχι τότε καλούμε για άλλη μία φορά όλους τους αρμοδίους να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα και να δώσουν λύση ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.
8. Μετά τα παραπάνω και αν δεν υπάρξει επίσημη δεσμευτική ενυπόγραφη ενημέρωση ,  τόσο για τις ημερομηνίες καταβολής όσο και για το ύψος των καταβαλλομένων μερισμάτων εμείς στην Α.Κί.Σ θα συνεχίσουμε τον ΑΓΩΝΑ για τη διεκδίκηση των συμφερόντων μας και την αναζήτηση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ για την ενημέρωσή σας .
9. Στην προσπάθεια αυτή και με μία ΕΑΑΣ να λέει «ΝΑΙ σε όλα» καλούμε τους ε.α συναδέλφους του Στρατού Ξηράς σε συσπείρωση και ετοιμότητα κινητοποιήσεων.
                                                                       Αθήνα , 23 Δεκ. 2011

      Ο Γεν. Γραμματέας                                                             Ο Πρόεδρος

       Στέλιος  Καστραντάς                                                     Χρήστος Γ. Χρηστίδης
              Αντγος ε.α                                                                        Ανχης ε.α

3 σχόλια:

 1. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ.
  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ Α.ΚΙ.Σ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ -ΑΓΩΓΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ντρέπομαι πραγματικά που είμαι αναγκασμένος να έχω οποιαδήποτε σχέση με την Ε.Α.Α.Σ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στέλιος Καστραντάς23 Δεκεμβρίου 2011 - 6:15 μ.μ.

  Φαίνεται ότι το ΜΤΣ αλλά και ο ΕΚΟΕΜΣ για να καλύψουν την ασυγχώρητη απραγία που επέδειξαν τον τελευταίο κυρίως χρόνο για την προώθηση των αναγκαίων μέτρων και απαραίτητων νομοθετημάτων προς την κατεύθυνση αύξησης των εσόδων τους, προσπαθούν τώρα με διάφορα τερτίπια και αντιφατικές ανακοινώσεις ,όχι να επιλύσουν αλλά να ξεγελάσουν.
  Μένει λοιπόν να δούμε σε ποιο ποσό θα καταβληθούν τα μερίσματα.Στο ίδιο με τα περσυνά επίπεδα; Ή σε επίπεδα εξευτελιστικά;
  Σε κάθε πάντως περίπτωση οφείλει η μεν ΕΑΑΣ να ενημερώσει έγκυρα και έγκαιρα τα μέλη της και να μην επικαλείται αορίστως τις...έγκυρες πηγές της, το δε ΜΤΣ και ΕΚΟΕΜΣ να εκδώσουν υπεύθυνες ανακοινώσεις που να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα.
  Θα είναι λυπηρό με αυτή τη τακτική που ακολουθούν τόσο η ΕΑΑΣ όσο και το ΜΤΣ να αναγκάσουν τους συναδέλφους να τους αντιμετωπίζουν όπως αντιμετώπιζαν οι αγανακτισμένοι πολίτες τους πρώην κυβερνητικούς, και όχι μόνο, υπουργούς και βουλευτές.
  Εκτιμώντας ότι παρά τις δυσκολίες που όλοι μας βιώνουμε θα βρούμε τρόπο να γιορτάσουμε και να ευχαριστηθούμε τις ημέρες που έρχονται,

  Εύχομαι ολόψυχα σε όλους "Χρόνια Πολλά","Καλά Χριστούγεννα" και " Καλή Χρονιά"

  ΑπάντησηΔιαγραφή