Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή (ΔΕ) της Α.ΚΙ.Σ.


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι με άψογες δημοκρατικές διαδικασίες πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοε 2010 στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου η Ιδρυτική Συνέλευση της Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών (Α.Κi.Σ).


Κατά την συνέλευση αναγνώσθηκε η Ιδρυτική Διακήρυξη (επισυνάπτεται),έγινε παρουσίαση και συζήτηση επί του καταστατικού ,διατυπώθηκαν προτάσεις και εξελέγη από τα ιδρυτικά μέλη το προσωρινό επταμελές (7) Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) που έχει ως εξής:
Α.       Ανχης (ε.α) Χρηστίδης Χρήστος (ΣΣΕ 1988): Πρόεδρος
Β.      Ταξχος (ε.α) Γρίσπος Θεμιστοκλής (ΣΣΕ 1980): Α’ Αντιπρόεδρος
Γ.     Ανθγός (ε.α) Παπανικολάου Παναγιώτης (ΣΜΥ 1989): Β’ Αντιπρόεδρος
Δ.     Αντγος (ε.α) Καστραντάς Στυλιανός (ΣΣΕ 1973): Γεν. Γραμματέας
Ε.     Υπτγος (ε.α) Ροζής Βασίλειος (ΣΣΕ 1980): Ταμίας
ΣΤ.  Υπτγος (ε.α) Χαλμούκης Γεώργιος (ΣΣΕ 1975): Μέλος, με αρμοδιότητες τύπου, μέσων ενημέρωσης και δημοσίων σχέσεων
Ζ.   Τχης (ε.α) Καλτσίδου Κυριακή (μονιμοποιηθείσα εθελόντρια): Μέλος, με αρμοδιότητες τομέα πληροφορικής, ηλεκτρονικής επικοινωνίας-ενημέρωσης και ηλεκτρονικού αρχείου.
Η Κίνηση, όπως περιγράφεται στο καταστατικό της αλλά και όπως τονίζεται στην ιδρυτική της διακήρυξη, έχει ως κέντρο του ενδιαφέροντός της ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τα Στελέχη του Στρατού Ξηράς ,ανεξαρτήτως προέλευσης. Η Α.Κί.Σ πιστεύει στην ομοιογένεια τόσο των μελών μιας ομάδας όσο και των διεκδικήσεων και των επιδιώξεών της . Αυτή είναι μια από τις διαφορές μας με όλους τους υπάρχοντες φορείς οι οποίοι ,κάθε φορά που διεκδικούν κάτι, εμπλέκονται ανάμεσα σε αντικρουόμενες απόψεις ακριβώς λόγω ανομοιογένειας.
Η προσωρινή ΔΕ της Α.ΚΙ.Σ καλεί ΟΛΟΥΣ τους ε.α. συναδέλφους του Στρατού Ξηράς να συσπειρωθούν και να πυκνώσουν τις τάξεις της Κίνησης.

Για την  προσωρινή ΔΕ

Ο Πρόεδρος
Χρηστίδης Χρήστος

Ο Γεν. Γραμματέας
Καστραντάς Στυλιανός 

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο συνάδελφοι.Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.Εύχομαι στήριξη της προσπαθειά σας από όλο το προσωπικό του ενδοξου Ε.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή