Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Oι Ενώσεις (μας) Αποστράτων στη πρώτη γραμμή της μεγαλύτερης συγκέντρωσης

Στη σημερινή μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Αθήνα οι Ενώσεις (μας) Αποστράτων βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της διαδήλωσης – διαμαρτυρίας δίνοντας , για πρώτη φορά,  ένα τόσο μεγάλο ενωτικό  και δυναμικό  παρόν το οποίο προοιωνίζει  ένα βροντερό μέλλον.
Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο


18 σχόλια:

 1. Ένα μεγάλο εύγε σε όλους τους συμμετέχοντες φορείς αλλά ένα πολύ μεγαλύτερο εύγε σε όλους αυτούς τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

  Αποδείξαμε οτι όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε ακόμα και το χειροκρότημα του κόσμου, πατώντας σε χώρους που πριν δύο τρία χρόνια ήταν απαγορευμένοι για μας.

  Ε. Σαρτζετάκης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στέλιος Καστραντάς20 Οκτωβρίου 2011 - 1:07 π.μ.

  Θα πρέπει να διευκρινίσουμε και να στηλιτεύουμε την παντελή απουσία και την ένοχη ουδετερότητα που τήρησαν οι περιβόητες Ενώσεις Αποστράτων ΕΑΑΣ,ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ. Δυστυχώς οι παραπάνω ενώσεις προτίμησαν τη σιγουριά της ένοχης σιωπής από την προσπάθεια να διαδηλώσουν για να δείξουν προς τα δοκιμαζόμενα μέλη τους ότι στοιχειωδώς ενδιαφέρονται για τα προβλήματά τους. Έχασαν δυστυχώς τη μοναδική ευκαιρία που τους δόθηκε να αποδείξουν τη χρησιμότητα και αναγκαιότητα της ύπαρξής τους. Με την ένοχη αποχή τους υπέβαλαν με φοβικό τρόπο τα διαπιστευτήριά τους προς τον κ.Μπεγλίτη ο οποίος δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να δείχνει την πλήρη περιφρόνησή του προς αυτές και τα μέλη τους. Μετά τη σημερινή συμπεριφορά τους αναλογίζεται κανείς μήπως τελικά έχει δίκιο ο κ.Μπεγλίτης που θέλει να τις καταργήσει. Σίγουρο πάντως είναι ότι οι νέοι συνάδελφοι τους γύρισαν οριστικά την πλάτη.
  Αξίζουν πράγματι πολλά συγχαρητήρια στους νεοϊδρυθέντες φορείς ΑΚιΣ, ΑΝΕΑΕΔ, ΚΕΘΑ, ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ, ΣΑΣΜΥΝ που με τη σημερινή τους συμμετοχή και παρουσία, απέδειξαν αφ’ενός μεν την αναγκαιότητα της ύπαρξής των και αφ’ετέρου ότι ξέρουν να αγωνίζονται για τα δίκαια και τα δικαιώματα των συναδέλφων τους καθώς επίσης και να στέκονται δίπλα στον δοκιμαζόμενο Έλληνα που σήμερα τους καταχειροκρότησε. Και ήταν αυτό το χειροκρότημα η έκφραση της αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης που ο απλός Έλληνας αισθάνεται για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας του.
  Εκτιμώ τέλος ότι οι πρόεδροι των Ενώσεων Αποστράτων δεν θα αποτολμήσουν να σφετεριστούν την επιτυχία της σημερινής συμμετοχής στον λαϊκό ξεσηκωμό των εκατοντάδων συναδέλφων που τόλμησαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 70 ΑΠΟ ΩΡΙΜΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΜΕ ΠΑΧΥΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
  ΠΑΙΔΙΑ BE COOL.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμε, η διαφορά σου με τους παραπάνω "καταπιεσμένους επαναστάτες" είναι το απωθημένο σου που δεν μπόρεσες να πετύχεις στη ζωή σου ούτε το 10% αυτών που έκαναν και πρόσφεραν εκείνοι. Επειδή λοιπόν, ψυχολογικό απομεινάρι του εμφυλίου, δεν έχεις πετάξει νύχτα σε βραχονησίδα, νομίζεις οτι το μεροκάματο το βγάζουν όλοι πουλώντας βρακιά!! Έχασα το 10% των συναδέλφων της σειράς μου σε αεροπορικά ατυχήματα. Αυτές τις ανοησίες να πας να τις πείς στις γυναίκες τους που μείναν χήρες στα 25 και στα 30. Ανώνυμος θα μείνεις μια ζωή.
  Μιχάλης Τσιγγερλιώτης
  Ανώτερος Αξκός ε.α.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αν θέλεις και μπορείς απάντησε όμως επώνυμα στην ερώτηση του κ. Μιχάλη αν δεν θέλεις να μείνεις ανώνυμος σε όλη σου την ζωη!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΑΝ ΠΕΤΟΥΣΕΣ ΣΕ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΘΑ Μ' ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΧΟΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ. ΧΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ SITE. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ!!!

  ΑΚΡΙΤΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΤΕ ΓΥΜΝΟΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ;

  ΑΚΡΙΤΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΟΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟI ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ !!!!
  Ο Κυρ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ, ΕΣΕΙΣ;
  ANΩNYME (3:51)ΜΕ ΝΤΑΚΟΤΑ ΗΣΟΥΝΑ;
  ΑΚΡΙΤΑ, TI ΕΙΠΕΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΑΝΕ ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ο 3:51 ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΕ ΝΤΑΚΟΤΑ ΑΛΑ ΜΕ ΤΟΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΜΕΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 8:43Π.Μ.ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΣΤΕΡΓΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ 8:57 ΛΙΓΟ ΑΚΑΤΑΛΥΠΤΟ. ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
  ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:ΤΙ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ ΤΗΣ ΑΚΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΣΤΩ ΣΗΜΑΙΑ?ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΟΤΑΝ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ (ΣΤΕΡΓΙΟΣ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΕΠΙΘΕΤΑΚΙ, ΒΑΘΜΟΣ ΚΛΠ. ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ, ΧΑ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή