Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Σενάρια κατασκοπίας στη Τουρκία! Ποιοι φωτογράφιζαν τον Αρχηγό;

Διαστάσεις υστερίας αρχίζει να λαμβάνει η τουρκο-ισραηλινή σύγκρουση...
Υποψίες πως πράκτορες παρακολούθησαν και φωτογράφησαν τη σύσκεψη των αρχηγών όλων των Σωμάτων του τουρκικού στρατού. Έκτακτα μέτρα ελήφθησαν στη Μαλάτια όπου έγινε η σύσκεψη. 
Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο αρχηγός των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Νεζτνέτ Οζέλ μετά τη συνάντηση του με τον Ερντογάν στην Άγκυρα, συσκέφθηκε με όλους τους αρχηγούς των δυνάμεων και αργότερα όλοι μαζί επισκέφθηκαν  την πόλη της Μαλάτιας στην Ανατολική Τουρκία για να εξετάσουν την κατάσταση σχετικά με τις μάχες με το PKK.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στρατοπέδου της Β΄Στρατιάς, άγνωστοι άρχισαν να φωτογραφίζουν από απόσταση όλες τις κινήσεις των αρχηγών μέσα στο στρατόπεδο. Οι κινήσεις των επίδοξων «πρακτόρων» όπως του χαρακτηρίζουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έγιναν αντιληπτές από τους άνδρες της στρατοχωροφυλακής που προσπάθησαν να τους συλλάβουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Στην περιοχή έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό και ελέγχονται όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στη Μαλάτια.
    
Κανείς δεν γνωρίζει την καταγωγή και τον σκοπό των «φωτογράφων» αλλά το ότι συνέβη ένα τέτοιο γεγονός, μπροστά στο στρατόπεδο της Β’ Στρατιάς, τις ημέρες τις έντονης κρίσης με το Ισραήλ , προκαλεί σκεπτικισμό στον τουρκικό στρατό.

Μανώλης Κωστίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου