Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι
Η Α.Κί.Σ. 15 μήνες μετά την ιδρυτική της διακήρυξη (10 Νοε. 2010) , αποτελεί σήμερα τον κατεξοχήν διεκδικητικό φορέα όλων των αποστράτων του Στρατού Ξηράς, ανεξαρτήτως προέλευσης. Η ευθύνη και οι υποχρεώσεις  έναντι των μελών μας , οδήγησαν το νεοεκλεγέν ΔΣ στην απόφαση δημιουργίας ενός και μόνο δικτυότοπου , μέσω του οποίου κάθε απόστρατος του Στρατού Ξηράς θα μπορεί εύκολα να βρεί κάθε πληροφορία για την Α.Κί.Σ καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μας. Για να συνδεθείτε πατείστε ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Η λογική λέει, ότι ο οποιοσδήποτε ξένος οικονομολόγος, που θα προτείνει λύσεις για την κρίση της Ελλάδας, δεν θα είναι αυτές σε βάρος της δικής του χώρας. Όποιος φαντάζεται ότι μπορεί να συμβεί αυτό, είναι ρομαντικός. Η καλύτερη πρόταση θα μπορεί να είναι 50%, δηλαδή να κερδίσει η χώρα του 50, και η Ελλάδα τα υπόλοιπα 50. Όμως αν αυτός μπορεί να κερδίσει το 90 και το 100, γιατί να χαριστεί στην Ελλάδα; Και πάλι είναι ρομαντικός, όποιος φαντάζεται κάτι τέτοιο. Ο κανιβαλισμός ταιριάζει στους κανίβαλους, και όσο οι άνθρωποι έχουν μόνο μορφή ανθρώπων, δεν έχουν το πνευματικό επίπεδο ώστε να βλέπουν πατρίδα τους τον πλανήτη, είμαστε υποχρεωμένοι ο κάθε ένας να προστατέψει το ζωτικό του χώρο. Έτσι αυτός που μπορεί να κερδίσει το 90 και το 100, θα προτείνει τα ανάλογα, και θα τα προτείνει, ας πούμε, ελαφρά τη καρδία, με τη σκέψη, 'μυαλό έχουν, ας έβλεπαν το συμφέρον τους'.

    Η λύση θα πρέπει να βρεθεί εδώ.

    Όμως τα κόμματα επιβιώνουν χάρη της πελατειακής σχέσης που έχουν με τους ψηφοφόρους τους. Αυτή η σχέση είναι και συναισθηματική, καθ ότι το κόμμα έχει γίνει μέρος της ταυτότητας του Έλληνα, αλλά και οικονομική, σου δίνω την ψήφο μου, μου δίνεις διευκολύνσεις ώστε να επωφεληθώ οικονομικά. Είναι γνωστό σε όλους ότι αυτή η σχέση δημιούργησε το τέρας - δημόσιο. Ποτέ δεν θα πάρουν πολιτικές αποφάσεις που θα ακυρώνουν αυτή τη πελατειακή σχέση, αφού με αυτήν συντηρούντε και υπάρχουν. Έτσι και ποτέ δεν θα πάρουν οικονομικές αποφάσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα την ανεξαρτητοποίηση των πολιτών.

    Ποιός θα δώσει τη λύση;

    Αν κάποιοι σήμερα, ας πούμε από το χώρο του στρατού, της αστυνομίας, αποφάσιζαν να κάνουν δικτατορία, τι θα γινόταν;

    Ας πούμε ότι δεν είναι τρελοί, και δεν είναι παραπάνω ή λιγότερο πατριώτες από τους περισσότερούς μας. Παίρνουν όλες τις εξουσίες στα χέρια τους. Επειδή θα είναι λίγοι θα μπορούν να συνεννοηθούν. Έστω ότι κάνουν ένα νόμο που είναι κακός, λάθος. Σύντομα θα το αντιληφθούν, και επειδή δεν θα φοβούνται πολιτικό κόστος, δεν θα φοβούνται αντιπολίτευση, εύκολα θα μπορούν να τον αλλάξουν. Αν στην αρχή κάνουν 9 λάθη και 1 σωστό στη συνέχεια θα κάνουν 9 σωστά και 1 λάθος.

    Με την δικτατορία θα καθαρίσει αυτό το κομματικό πεδίο, αυτή η σαπίλα.

    Μετά από 5-10 χρόνια, θα μπορεί να υπάρξει και να λειτουργεί πραγματική δημοκρατία.

    Δεν υπάρχουν ήρωες πιά;

    Ε.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή